Με επιτυχία ο Ετήσιος χορός του Α.Σ Πρωταθλητών Γλυφάδας

 







Τον ετήσιο χορό τους πραγματοποίησαν τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου Πρωταθλητών Γλυφάδας. Ο χορός έγινε στο Κέντρο black stone που τραγουδά η  Μπέσσυ Αργυράκη και σκέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.
Το Α.Σ Πρωταθλητών Γλυφάδας ξεκίνησε μέσα από τον Αθλητικό  Οργανισμό από την κ. Φιλάνθη Αγγελάκου και αποτελείται από 2 Μητάτα TAEKWODO και Τοξοβολία στα οποία οι Αθλητές φοιτούν ΔΩΡΕΑΝ
. Το 2003 οι γονείς οι ίδιοι ιδρύουν τον Σύλλογο Α.Σ Πρωταθλητών  βλέποντας την συνεχώς ανοδική πορεία του Συλλόγου. Αυτή τη στιγμή προπονούνται περίπου 100 παιδιά ηλικίας από 4 έως 18 ετών .
Δασκάλα, μαθητές και γονείς έδωσαν όλοι το παρόν στην εκδήλωση και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
 Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι κ. κ. Στάθης Γεωργούλας Αντιδήμαρχος Πόλης, οκ. Δημήτρης Τσακίρης Αντιπρόεδρος της νέας,  Κοινωφελούς Επιχείρησης ο κ. Δημήτρης Τσαμπίρας Αντιδήμαρχος Καθαριότητας  ο Δημοτικός Συμβουλος κ. Μπενέτος,ο βουλευτής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, επικεφαλής του Συνδυασμού "Μαζί για την Γλυφάδα» ο τ. Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Γραμματέας του ΤοΣυν Γλυφάδας κ. Βουγιουκλάκης κ.α.

ΜΙΚΡΟΤΟΛΜΗΡΟ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
Καλούμενος από την κ. Αγγελάκου  να απευθύνει χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου Γλυφάδας , ο Αντιδήμαρχος Πόλης Στάθης Γεωργούλας  είπε» Οι νίκες είναι η ευχή όλων μας, αλλά και οι ήττες σφυρηλατούν χαρακτήρες..»
.Ο Επικεφαλής της Παρατάξεως κ. Βαρβιτσιώτης, ευχήθηκε μόνο νίκες..
Να υποψιαστούμε κρυμμένο διάλογο;

-Έλαμπε κυριολεκτικά η κ. Αγγελάκου και όχι άδικα.. Πάντα τέτοια!!




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ