Δημος λυφάδας:Έλα, να καθαρίσουμε την παραλία μας !
Έλα μόνος, με τους φίλους σου, τα παιδιά σου, να κάνουμε πιο όμορφη την παραλία της Γλυφάδας, είναι το κεντρικό μήνυμα της οικολογικής δράσης που διοργανώνει η ομάδα Εθελοντών Δήμου Γλυφάδας «ΕΛΑ».

Η δράση περιλαμβάνει τον καθαρισμό περιμετρικά της ακτής αλλά και του βυθού και θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαϊου, ημέρα Κυριακή στις 9.30 το πρωί στην παραλία Γλυφάδας με την υποστήριξη του Δήμου Γλυφάδας, του Συλλόγου Προστασίας Ζώων και Περιβάλλοντος Ν. Αττικής Δασοπροστασία – Πυρόσβεση Γλυφάδας «Δικαίωμα Ζωής», του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής «ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ» καθώς και της Μ.Κ.Ο. «Υδροναύτες».

Η διοργάνωση της δράσης είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας των εθελοντικών οργανώσεων καθώς και των υπηρεσιών του Δήμου και αποτελεί την πρώτη από μια σειρά ενεργειών οικολογικού χαρακτήρα που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της προσπάθειας αναβάθμισης της πόλης και ευαισθητοποίησης των πολιτών.

Χορηγός της διοργάνωσης είναι η εταιρεία Coca Cola 3E η οποία προσφέρει αναψυκτικά, νερό και χυμούς στους εθελοντές που θα συμμετέχουν στη δράση.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τρόφιμα που δεν χαλανε

ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΤΩΝ ΕΝΤΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ