Δηλώσεις Βαρβιτσιωτη: Σχολιασμός της επικαιρότητας σε ραδιοφωνική εκπομπή της ΝΕΤ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σχολιασμός της επικαιρότητας σε ραδιοφωνική εκπομπή της ΝΕΤ


Σε δηλώσεις του σ στην ραδιοφωνική εκπομπή ¨Αυτήκοος Μάρτυς" της ΝΕΤ, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ανέφερε:

Για το θέμα Μεϊμαράκη-Κοραντή:

''Σκανδαλιζόμαστε από τα «γαλλικά», τα οποία είναι προϊόν μια ιδιωτικής συζήτησης και δεν σκανδαλιζόμαστε από το γεγονός ότι ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, ο οποίος έχει υπηρετήσει σ’ αυτή τη θέση, κάτω από την εμπιστοσύνη της κυβέρνησης της Ν.Δ., 2 μήνες αφού εγκατέλειψε το πόστο του, βρέθηκε πρώτος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κ. Καρατζαφέρη. Αυτό δε μας σκανδαλίζει; "


Για το θέμα των υποβρυχίων:
-Δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση, ούτε να το κουκουλώσουμε, ούτε να πούμε στον ελληνικό λαό, αύριο το πρωί, ότι ξέρετε, .. αθώα περιστερά, ότι δεν έχουν ολοκληρώσει κάποιες αρχές την έρευνά τους, αντιθέτως αυτό που θα κάνουμε είναι να καταγγείλουμε αυτές τις αρχές και να γυρίσουμε πίσω το φάκελο στη Δικαιοσύνη και να πούμε, συνεχίστε την έρευνά σας, διότι αυτά που μας στείλατε, δυστυχώς, δεν τεκμηριώνουνε αυτό το οποίο εμείς αναζητούμε.

Ζάππειο 2 – Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα:
Δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή η κυβέρνηση, η οποία είχε αποφασίσει να δρα μονοκομματικά, αυτή η κυβέρνηση, η οποία έχει αποφασίσει να τηρεί το αποφασίζουμε και διατάζουμε και δεν συνεννοούμαι με κανέναν για να πάρω τα οποιαδήποτε μέτρα, αυτή η κυβέρνηση, η οποία φαίνεται ότι είχε στόχο να υπαγάγει τη χώρα στο Δ.Ν.Τ., αυτή η κυβέρνηση που ανέλαβε την εξουσία, λέγοντας σε γνώση της ψέματα, ότι αυτή η κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση, η οποία μπορεί να κάνει σήμερα ευρύτερες συναινέσεις.
-Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι οι εκλογές, αύριο το πρωί, θα μπορέσουν ν’ αποτελέσουν λύση, γιατί απ’ όλα τα δημοσκοπικά ευρήματα, που έχουμε σήμερα στη διάθεσή μας, δεν φαίνεται κανένας να μπορεί να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση αύριο το πρωί. Άρα, ποια θα ήταν η λύση, να πάμε σε έναν εξαναγκασμό συγκυβέρνησης, όταν ο ένας από τους δύο εταίρους, με τη συμπεριφορά του κι όλη την πρακτική του μέχρι σήμερα, δείχνει ότι δεν θέλει να συνεννοηθεί σε καμία περίπτωση με την αντιπολίτευση


ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ 3 ΑΘΗΝΑ. Τ.Κ. 10678
ΤΗΛ.: 210 38 09 931-4

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ