ςO Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αττικής ''Ωρα για Δράση'' σας καλεί σε μεγάλη δράση καθαρισμού της παραλίας Γλυφάδας την Κυριακή 8 Μαίου στις 9:30 πμ.

ςO Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αττικής ''Ωρα για Δράση'' σας καλεί σε μεγάλη δράση καθαρισμού της παραλίας Γλυφάδας την Κυριακή 8 Μαίου στις 9:30 πμ.

Έλα, να καθαρίσουμε την παραλία μας !
Έλα μόνος, με τους φίλους σου, τα παιδιά σου, να κάνουμε πιο όμορφη την παραλία της Γλυφάδας, είναι το κεντρικό μήνυμα της οικολογικής δράσης που διοργανώνει η ομάδα Εθελοντών Δήμου Γλυφάδας «ΕΛΑ».


Η δράση περιλαμβάνει τον καθαρισμό περιμετρικά της ακτής αλλά και του βυθού και θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Δήμου Γλυφάδας, του Συλλόγου Προστασίας Ζώων και Περιβάλλοντος Ν. Αττικής Δασοπροστασία – Πυρόσβεση Γλυφάδας «Δικαίωμα Ζωής», του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής «ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ» καθώς και της ΜΚΟ «Υδροναύτες».

Η διοργάνωση της δράσης είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας των εθελοντικών οργανώσεων καθώς και των υπηρεσιών του Δήμου και αποτελεί την πρώτη από μια σειρά ενεργειών οικολογικού χαρακτήρα που θα πραγματοποιηθούν για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου.

Χορηγός της διοργάνωσης είναι η εταιρεία Coca Cola 3E η οποία θα προσφέρει αναψυκτικά, νερό και χυμούς στους εθελοντές που θα συμμετέχουν στη δράση.

Σημείο συνάντησης για τους εθελοντές είναι η παραλία Γλυφάδας(θέση Ζέρβα) στις 9:30 πμ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μεταφορά των εθελοντών του συλλόγου μας και τη δράση στην παραλία μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω τηλέφωνα:

6939200262 Κιούσης Νίκος
(Πρόεδρος Συλλόγου-Συντονιστής εθελοντών ‘’Ωρα για Δράση’’)

6989885658
Βλασσόπουλος Χάρης(Υπέυθυνος Δράσης του ΄΄Ωρα για Δράση’’)

Θα χαρούμε να σας δούμε στην παραλία...........!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ