Θερινό πρόγραμμα ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης από το Δήμο Γλυφάδας





Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα διαρκέσουν οι εγγραφές στο Πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης που διοργανώνει για πρώτη φορά ο Δήμος Γλυφάδας για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών που δεν έχουν την πολυτέλεια διακοπών ή που οι γονείς τους εργάζονται.

Το Θερινό Πρόγραμμα Απασχόλησης είναι διάρκειας έξι εβδομάδων (έναρξη  20.6.2011 - λήξη 29.07.2011, ωράριο 7.30 - 15.30 καθημερινά). Βασίζεται στο ειδικά σχεδιασμένο παιδαγωγικό πρόγραμμα «ολοήμερη κατασκήνωση» και θα υλοποιηθεί στους χώρους των Δημοτικών Σχολείων: 5o – 6o -9o-10o και 14o.

Περιλαμβάνει περιβαλλοντικά παιχνίδια, κατασκευές, εκδρομές, εξερευνήσεις, αθλητισμό κ.α. Στόχος του είναι να αποτελέσει για τα παιδιά διέξοδο Ψυχαγωγίας αλλά και άντλησης Γνώσης μετά το κλείσιμο των σχολείων.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθυνθούν για εγγραφές και πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και το κόστος συμμετοχής:

Δημαρχείο Γλυφάδας - ισόγειο (Άλσους 15) 8.00-15.00 καθημερινά  

Γραφείο Παιδείας (κα. Ελένη Ζαφειροπούλου 213. 2025 237)


Σχόλια

  1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ 150 ΕΥΡΩ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ. 150 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η απορια μου ειναι πολυ πολυ ευλογη......ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΞΤΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟ (που τον χρυσοπληρωνω ολο τον υπολοιπο χρονο -μιας κι ειναι ενας απο τους πιο ακριβους δημους!!!!!!) ,ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΟ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ?????????(οπως για παραδειγμα ο δημος ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ -ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ????)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ