Με επιτυχια η Ημερίδα Στίβου για τα παιδιά των Κατηχητικών Συνάξεων


   Ο Αθλητικός Οργανισμός «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας διοργάνωσε για 8η συνεχή χρονιά, Ημερίδα Στίβου για τα παιδιά των Κατηχητικών Συνάξεων, στο 6ο Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Γλυφάδας,  τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος,  13  Ιουνίου 2011. 
   Πάνω από 100 παιδιά, αγόρια και κορίτσια, όλων των Κατηχητικών Βαθμίδων, διαγωνίσθηκαν επί ένα περίπου τρίωρο, στα παρακάτω αθλήματα :
α) 60μ. αγοριών και κοριτσιών του Δημοτικού, β) 100μ αγοριών και κοριτσιών  Γυμνασίου, Λυκείου και Αποφοίτων, γ) Μήκος Αγοριών και Κοριτσιών Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου, δ) Μπαλάκι για αγόρια και κορίτσια δημοτικού και γυμνασίου, στ.) Άλμα εις Ύψος για αγόρια κορίτσια Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου-Αποφοίτων, ζ) 500 μέτρα αγοριών Λυκείου και Αποφοίτων  και τέλος η)  Σκυταλοδρομίες για αγόρια και κορίτσια Γυμνασίου και Λυκείου.
   Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κριτές σε όλα τα αθλήματα, ήταν διορισμένοι, από το ΣΕΓΑΣ. Τις απονομές στους νικητές, έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος, ο οποίος ευχαρίστησε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους, τους γονείς, την επιτροπή Νεότητος, τους Κριτές του ΣΕΓΑΣ, το Δήμο Γλυφάδας, για τη παραχώρηση του Γυμναστηρίου, τον Γ.Σ. Γλυφάδας, για την αμέριστη συμπαράσταση στη διεξαγωγή των αγώνων, ως και όλους τους θεατές που παρευρέθηκαν σε αυτούς.
Εκ της Ιερας Μητροπολεως Π. Αντωνιος Χρήστου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμανση αυτού του μηνύματος Κοπή Βασιλόπιτας Κατηχητών της Ι.Μ. Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. και 1η Σύναξη για το έτος 2013.

Τρόφιμα που δεν χαλανε