Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος, εκπρόσωπος του Παγκοσμίου Συνεδρίου του Διεθνές Οργανισμού «PRISON FELLOSHIP INTERNATIONAL»


 Με πολύ ενδιαφέρον και με πάρα πολύ καλές και εμπεριστατωμένες εισηγήσεις, προχωρούν οι συνεδρίες του Παγκοσμίου Συνεδρίου του Διεθνές Οργανισμού «PRISON FELLOSHIP INTERNATIONAL» στο Τορόντο του Καναδά, για την διακονία και την ποιμαντική προς τους φυλακισμένους αδελφούς μας.
     Την Εκκλησία της Ελλάδος, εκπροσωπεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος, ο οποίος για την εορτή των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου, όπου άγει και τα ονομαστήριά του, συλλειτούργησε με άλλους Ορθοδόξους Κληρικούς-Συνέδρους, όπου εκπροσωπούν  αδελφές Ορθόδοξες Εκκλησίες από όλον τον κόσμο.
       Για περισσότερα νέα και λεπτομέριες για το συνέδριο, το πρόγραμμα, τους ομιλιτές κτλ, μπορεί κανείς να βρει στην επίσημη σελίδα του διεθνούς Οργανισμού : http://www.pfi.org/about-us/pfi-2011-convocation

                                 Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας

Υ.Γ. Στις φωτογραφίες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης με τον  Ron Nickel  (o νεώτερος),  τον  Τsak Colson (ο ηλικιωμένος) ιδρυτής του Διεθνές Οργανισμού (prison felloship international) και η ομαδική, από το συλλείτουργο επί της μνήμης Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ