ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ


 Με μαζική συμμετοχή ανταποκρίθηκαν πολίτες και φορείς της πόλης στο κάλεσμα για καθαρισμό του Πάρκου Καλαβρύτων την Δευτέρα, 11.7.2011 το απόγευμα.
            Το παρόν έδωσαν οι εθελοντές της Εθελοντικής Υπηρεσίας Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Δήμου Ηλιούπολης, μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Ηλιούπολης, του Ροταριανού Ομίλου Ηλιούπολης, η ομάδα εθελοντισμού “Αγαπώ την Ηλιούπολη”, καθώς και πολλοί κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι με πραγματικό μεράκι ασχολήθηκαν με την καθαριότητα του πάρκου.
            Κοντά τους ήταν ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Κ. Σεφτελής, ο Πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ «Παύλος Πεντάρης» Γ. Γιαννόπουλος, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Οδ. Κωνσταντινόπουλος, Π. Γάσπαρη – Λούβαρη, Αγ. Δημητρόπουλος, Αλ. Κοντονίκας, Χρ. Καλαρρύτης.

            Αξίζει να σημειωθεί ότι την επόμενη ημέρα, με πρωτοβουλία του Ορειβατικού Συλλόγου Ηλιούπολης, καθαρίστηκε η περιοχή στη συμβολή των οδών Γράμμου και Μαβίλη («Καταρράκτης»), που επί πολλά χρόνια είχε μείνει εγκαταλελειμμένος.
Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος ευχαριστούν τους εθελοντές γι’ αυτήν την προσπάθεια και δηλώνουν ότι από Σεπτέμβρη οι εθελοντικές δράσεις θα επεκταθούν σε όλα τα πάρκα της πόλης.


           

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ