Επισκεψη Μπακογιαννη στον Δημο Γλυφάδας


«Η Δημοκρατική Συμμαχία θα στηρίξει το Δήμαρχο Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη στην προσπάθεια του για τη διεκδίκηση της παραλίας, τη μεταφορά του κοιμητηρίου στον Υμηττό καθώς και τη δημιουργία προνιακών δομών για την ενίσχυση και βελτίωση της λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών» δήλωσε η πρόεδρος της, κ. Ντόρα Μπακογιάννη κατά την επίσκεψη της στο Δημαρχείο Γλυφάδας. «Είμαι Γλυφαδιώτισσα και επιθυμώ η Γλυφάδα να είναι Δήμος και Πόλη Πρότυπο».

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης κατά τη διάρκεια της συζήτησης ενημέρωσε την κυρία Μπακογιάννη για χρονίζοντα προβλήματα της Πόλης, όπως η διεκδίκηση της παραλίας από την Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου (Κ.Ε.Δ) και η  δημιουργία κοιμητηρίου στον Υμηττό. «Αντιμετωπίζουμε σημαντικό κοινωνικό πρόβλημα καθώς αριθμούμε πάνω από εκατό χιλιάδες κατοίκους και το κοιμητήριο της Πόλης μας είναι μόλις 5 στρέμματα. Είμαστε ο μοναδικός Δήμος που δεν έχουμε κοιμητήριο στον Υμηττό. Αποτελεί σημαντική προτεραιότητα η χωροθέτηση κοιμητηρίου που να καλύπτει τις ανάγκες της Πόλης», δήλωσε ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης, και συνέχισε «για την παραλία ζητούμε από την Κ.Ε.Δ. την παραχώρηση της στο Δήμο, με τη δέσμευση ότι σε διάστημα δύο χρόνων θα υλοποιήσουμε, χωρίς επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού, το προεδρικό διάταγμα του 2004. Στόχος μας είναι η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου με την υλοποίηση επενδύσεων ύψους 15 εκατ. ευρώ, με τη συμβολή συμπολιτών μας που θέλουν να προσφέρουν στην Πόλη καθώς και η δημιουργία 500 θέσεων εργασίας».

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν και άλλα θέματα όπως η απομάκρυνση διαφημιστικών πινακίδων, η καθαριότητα, η πραγματοποίηση επενδύσεων από την Εθνική Τράπεζα στο χώρο των «Αστεριών, οι δράσεις κοινωνικής πολιτικής από πλευράς Δήμου, για τις οποίες η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δήλωσε ότι είναι στη διάθεση του Δημάρχου για όποια παρέμβαση απαιτηθεί. Στη συνέχεια η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης επισκέφτηκαν την παραλία και συνομίλησαν με πολίτες.

Φωτό  No 1 -Λεζάντα : Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη και ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης
Φωτό  Νο2,3 -Λεζάντα:  Επίσκεψη της  πρόεδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη και του Δημάρχου κ. Κώστα Κόκκορης με συνεργάτες τους στην παραλία

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ