Ηλιούπολη: Προσωρινά αποτελέσματα από ΕΛ.ΣΤΑΤ. για την απογραφή



            Προσωρινά αποτελέσματα ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή για την απογραφή που πρόσφατα διενεργήθηκε. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε, τα προσωρινά στοιχεία αυτά προέρχονται από τις συγκεντρωτικές καταστάσεις του αριθμού των ατόμων που απεγράφησαν στις 94 Εποπτείες της Χώρας και όχι από επεξεργασία των ατομικών ερωτηματολογίων, η οποία θα ακολουθήσει. Για το λόγο αυτό, τα στοιχεία χαρακτηρίζονται ως προσωρινά και ενδέχεται να αποκλίνουν από τα οριστικά.

            Βάσει αυτών των στοιχείων, στην Ηλιούπολη απογράφησαν 77.850 μόνιμοι κάτοικοι, εκ των οποίων 36.990 άνδρες και 40.860 γυναίκες, ενώ η πληθυσμιακή πυκνότητα υπολογίζεται σε 6.118,36 κατοίκους ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο. Με δεδομένα αυτά τα στοιχεία, ο Δήμος μας είναι ο δέκατος μεγαλύτερος σε πληθυσμό μεταξύ των «καλλικρατικών» Δήμων της Περιφέρειας Αττικής.
            Σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΣΤΑΤ., Τα οριστικά αποτελέσματα για το Μόνιμο Πληθυσμό, σε επίπεδο οικισμού, θα είναι διαθέσιμα το δεύτερο εξάμηνο του 2012. Αναλυτικά αποτελέσματα για τα δημογραφικά, οικονομικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά του πληθυσμού θα γίνονται διαθέσιμα σταδιακά, από το τέλος του 2012 και εντός του 2013.
            Υπενθυμίζεται ότι βάσει των στοιχείων αυτών της απογραφής κατανέμονται στους Δήμους οι Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι (Κ.Α.Π.) από την Κεντρική Διοίκηση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ