ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ – «ΚΔΑΠ»




            Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών για τους καλοκαιρινούς μήνες. Το πρόγραμμα ξεκίνησε την 16.6.2011 και ολοκληρώθηκε στο τέλος του Ιουλίου, με άψογη συνεργασία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και της ΜΚΟ «Έδρα».
            Το πρόγραμμα τηρήθηκε σε κάθε του λεπτομέρεια και σε αυτό συνέβαλε τα μέγιστα το προσωπικό, που παρά το κοπιαστικό ωράριο (8.00-16.00) ολοκλήρωσε το πρόγραμμα με απόλυτη επιτυχία.

            Τα παιδιά απασχολήθηκαν σε κυλιόμενες καθημερινές δραστηριότητες, όπως: ζωγραφική, γυμναστική, θέατρο, εκμάθηση αγγλικών, αγγειοπλαστική, χειροτεχνία κτλ. Όλες αυτές οι δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν με την ενθουσιώδη συμμετοχή των παιδιών. Βραβείο για το Δήμο και όσους έφεραν την ευθύνη του προγράμματος, αποτέλεσαν τα εύσημα που δόθηκαν από τους γονείς για την ποιότητα της κοινωνικής παροχής του Δήμου.
            Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, σε μία ξεχωριστή εκδήλωση, τα παιδιά παρουσίασαν δείγματα από τις δραστηριότητες που επί δίμηνο περίπου είχαν. Γονείς, παιδιά, εκπαιδευτές και Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι.
            Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν και βοήθησαν με συνέπεια για την επιτυχή διεξαγωγή και ολοκλήρωση του προγράμματος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ