Πιάστηκε ο εμπρηστής της χθεσινής πυρκαγιάς στην Α. Γλυφάδα



 Πιάστηκε ο εμπρηστής της χθεσινής πυρκαγιάς στην Α. Γλυφάδα


Στην άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής αλλά και των Υπηρεσιών του Δήμου Σε συνεργασία με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ),  οφείλεται η  κατάσβεση της φωτιάς που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην Α. Γλυφάδα και συγκεκριμένα  στην οδό Πορταριάς και σύντομα εξαπλώθηκε στις οδούς Σαλαμίνας, Σερρών και Αρετής.
Η φωτιά λόγω των ισχυρών ανέμων έφτασε μέχρι το Πανόραμα Βούλας στην κορυφογραμμή του Υμηττού.  Συγκεκριμένα στο σημείο βρέθηκαν  άμεσα ώ 70 πυροσβέστες με 24 οχήματα, καθώς και 60 άτομα  από το πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής δύο παραπήγματα στην οδό Αρετής καταστράφηκαν από τις φλόγες, ενώ μια ηλικιωμένη γυναίκα και δύο οικογένειες χρειάστηκε να μεταφερθούν από την περιοχή με ασθενοφόρα.
Στο μεταξύ, στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο άνθρωπος που έβαλε τη φωτιά στα ξημερώματα στην Άνω Γλυφάδα καθώς παραδόθηκε μόνος του. Την υπόθεση έχει αναλάβει η ΔΑΕΕ (Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού. Ο Δήμος θα συνεχίσει το πρόγραμμα δεντροφύτευσης, το οποίο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στο πλαίσιο της ενίσχυσης του πρασίνου στην Πόλη μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ