ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ Ν ΚΑΡΤΑ Κοινωνικής Συμπαράστασης,



Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Ηλιούπολης, στo πλαίσιο άσκησης κοινωνικής πολιτικής, θα προχωρήσει στην έκδοση με κύριο στόχο να βοηθηθούν οι ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, στη σημερινή οικονομικά δύσκολη περίοδο.
Δικαιούχοι της Κάρτας Κοινωνικής Συμπαράστασης θα είναι οι πολύτεκνοι, οι τρίτεκνοι, τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, οι άποροι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ, οι δικαιούχοι του ΕΚΑΣ, οι συνταξιούχοι και εργαζόμενοι με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 19.000€ .                            
            H Κάρτα Κοινωνικής Συμπαράστασης θα παρέχει προνομιακές τιμές και εκπτώσεις στους κατόχους της, σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες της πόλης μας, στους οποίους θα διατεθεί ειδικό σήμα για την προθήκη του καταστήματός τους, που θα πιστοποιεί τη συμμετοχή τους στο δίκτυο των καταστημάτων που συμμετέχουν στη δράση.
Για την επίτευξη του στόχου αυτού, θεωρούμε απαραίτητη τη συνεργασία με όλους τους επιχειρηματίες της Ηλιούπολης, ούτως ώστε όχι μόνο να ενισχυθούν οι συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση, αλλά και να τονωθεί η τοπική αγορά.
Σας καλούμε να συμμετάσχετε στη δράση αυτή, και να συνεργαστείτε με τον Δήμο Ηλιούπολης, παρέχοντας ένα ποσοστό έκπτωσης στους δικαιούχους της Κάρτας Κοινωνικής Συμπαράστασης, συμπληρώνοντας την εντολή συμμετοχής, και υποβάλλοντάς την  στη   Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης έως 20/09/2011.
          Από αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου θα προκύψουν επιπλέον ανταποδοτικά οφέλη για τις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν, όπως:
·         η δημιουργία και η έκδοση «Οδηγού Αγοράς», όπου θα μπει η επωνυμία σας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, η αξιοποίηση του οποίου θα συμβάλλει στην ενίσχυση της τοπικής εμπορικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας
·          η ανάρτηση του «Οδηγού Αγοράς» στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Δήμο Ηλιούπολης, κ. Άννα Ρόμπου και κ. Ανδρέα Πρέκα, στο τηλ. 210- 9970053, καθημερινά από τις 8.00 π.μ. μέχρι τις 12.00 π.μ.

Ο  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
              ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
       ΧΡΗΣΤΟΣ   ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ