Βραδιά Ανακύκλωσης & Εθελοντισμού στο Ελληνικό



Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των πολιτών  στην  πρώτη βραδιά ανακύκλωσης και εθελοντισμού που οργάνωσε ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αττικής ''Ώρα για Δράση'' στην κεντρική πλατεία Σουρμένων το Σάββατο 1η Οκτωβρίου.
Ο στόχος της δράσης ήταν τριπλός: Περιβαλλοντικός-Φιλανθρωπικός-Φιλοζωικός . Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση ηλεκτρικών συσκευών και λαμπτήρων προς ανακύκλωση, συλλέχθηκαν ρούχα, παιχνίδια και κουβέρτες για οικογένειες που έχουν ανάγκη και επίσης μικροαντικείμενα για το φιλοζωικό σωματείο Σ.Π.Α.Ζ. ,προωθώντας κατ' αυτό τον τρόπο τη νοοτροπία της επαναχρησιμοποίησης των υλικών και της ανακύκλωσης. Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης και με την υποστήριξη του καταστήματος Pittaland.Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος κ. Σούγελας, η Πρόεδρος της ΕΝΕΟΝ ΑμεΑ Γλυφάδας και Νοτίων Προαστίων κα Ζουμπουλίδου, ο τραγουδιστής κ. Κατωπόδης, μέλη του Σ.Π.Α.Ζ. και οι περιβαλλοντικές ομάδες του 1ου ΓΕΛ Ελληνικού και 5ου Γυμνασίου Γλυφάδας.
To Σάββατο 5 Νοεμβρίου η βραδιά ανακύκλωσης θα επαναληφθεί στην πλατεία Βάρναλη στην Αργυρούπολη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους εθελοντές του ''Ώρα για Δράση'' μέσω του www.oragiadrasi.gr



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ