Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών στα νότια προάστια



Δύο Ουκρανοί ηλικίας 28 και 24 ετών συνελήφθησαν το απόγευμα, μετά από έλεγχο των αστυνομικών στο ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν πλήθος κοσμημάτων, διαρρηκτικών εργαλείων, πλαστικών καρτών καθώς και άλλων αντικειμένων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.
Οι δύο νεαροί προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας και από την έρευνα προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί ήταν οι δράστες διάρρηξης οικίας στην Γλυφάδα, που είχε διαπραχθεί λίγες ώρες πριν.
Οι δράστες μαζί με συνεργούς τους, που αναζητούνται είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα που προέβαινε σε διαρρήξεις οικιών, στα νότια προάστια, από το εσωτερικό των οποίων αφαιρούσαν χρήματα τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, ατομικά έγγραφα καθώς και άλλα αντικείμενα.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχει εξακριβωθεί ότι η συγκεκριμένη σπείρα, κατά το τελευταίο τετράμηνο έχει διαπράξει 104 κλοπές - διαρρήξεις σπιτιών, εκ των οποίων 50 στην Γλυφάδα, έξι στο Ελληνικό, 20 στον Άλιμο, τέσσερις στη Βουλιαγμένη, επτά στη Βούλα, 13 στην Ηλιούπολη και τέσσερις στην Αργυρούπολη.
Σε βάρος του 28χρονου συλληφθέντα εκκρεμούσαν τρείς καταδικαστικές αποφάσεις, εκ των οποίων η μία με ποινή κάθειρξης δέκα ετών και δύο μηνών για διακεκριμένες κλοπές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ