Βραδιά Ανακύκλωσης και Εθελοντισμού στην Αργυρούπολη




Μετά την επιτυχημένη Βραδιά Ανακύκλωσης που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Σουρμένων και την ανέλπιστα μεγάλη συμμετοχή του κόσμου σε αυτή, ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αττικής «ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ» οργανώνει την επόμενη βραδιά ανακύκλωσης σε συνεργασία, για ακόμα μια φορά, με το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης. Η συγκεκριμένη δράση αφορά την ανακύκλωση ηλεκτρικών-ηλεκτρονικών συσκευών, λαμπτήρων και μπαταριών και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στην πλατεία Βάρναλη, στην Αργυρούπολη.

Παράλληλα, σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία του δήμου, τον σύλλογο ΕΝΟΕΝ Αμέα Γλυφάδας και Νοτίων Προαστίων και τον σύλλογο υποστήριξης Αμέα «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ» θα συλλέγουμε τρόφιμα (γάλα, ζυμαρικά, ρύζι, κονσέρβες, κλπ.), τα οποία θα παραδοθούν σε άπορες οικογένειες της περιοχής. Η εποχή στην οποία ζούμε είναι πραγματικά δύσκολη και πολλοί συνάνθρωποί μας αδυνατούν να επιβιώσουν, για τον λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο να ενισχύσει και αυτή την προσπάθεια.

Θα θέλαμε, ακόμη, να σας γνωστοποιήσουμε πως κατά τη διάρκεια της δράσης θα πραγματοποιηθεί ζωντανή ραδιοφωνική διαδικτυακή εκπομπή μέσω της ιστοσελίδας www.oragiadrasi.gr. Η ενημέρωση για την εξέλιξη των δραστηριοτήτων θα είναι συνεχής και θα ακουστεί η φωνή των νέων για τα περιβαλλοντικά ζητήματα που τους απασχολούν.

Με χαρά, λοιπόν, σας προσκαλούμε να συμβάλλετε στην προσπάθειά μας και είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε τις απόψεις σας για περιβαλλοντικά θέματα, καθώς και προτάσεις ή ιδέες που πιθανόν έχετε και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας. Και ας μην 3εχνάμε πως: προσφέροντας σήμερα ό,τι μπορούμε, συμβάλουμε για ένα καλύτερο αύριο!

Για όσους επιλέξουν τα Μ.Μ.Μ. : λεωφορειακές γραμμές:
  • 101 (Πειραιάς–Άλιμος–Ελληνικό),
  • 140 (Πολύγωνο-Γλυφάδα)
  • 210 (Τερψιθέα-Ελληνικό-Στ. Αγ.Δημήτριος) 
  • 201 (Σταθμός Δάφνης-Αργυρούπολη)
  • Β1 (Πειραιάς-Άνω Γλυφάδα)
ΣΤΑΣΗ: Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης και με τους εθελοντές του Ώρα για Δράση στο τηλέφωνο 6939200262.
Χορηγός Δράσης:
Κατάστημα «al piccolo, coffee and more», Χρυσοστόμου Σμύρνης 18, Αργυρούπολη.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ