ΠΙΚΠΑ:ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΉ όχι για τα παιδιά …αλλά από τα ίδια τα παιδιά),


 Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 6.30 μ.μ., μία μέρα μετά την Επίσκεψη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου και του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Γλυφάδας Ε.Β.Β. & Β. κ. Παύλου, τα παιδιά του Κ.Α.Α.Π. Βούλας, είχαν πάλι την τιμητική τους.  Αυτή τη φορά στα πλαίσια της Κατηχητικής Συνάξεως που τελείται εκεί κάθε Παρασκευή, έγινε χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση (αυτή τη φορά, όχι για τα παιδιά …αλλά από τα ίδια τα παιδιά), για όλους όσους

ήρθαν και τα τίμησαν στην Εκδήλωση τους. Την παρουσίαση, τον συντονισμό της εκδηλώσεως και την ομιλία που έκλεισε την εορτή, με θέμα : «Η πραγματική ουσία των Χριστουγέννων, Η Πνευματική κρίση τότε και τώρα…», με παρουσίαση σχετικών διαφανιών, είχε ο Υπεύθυνος Εφημέριος του Ιδρύματος, π. Αντώνιος Χρήστου. 
Εκτός από τα παιδιά, που τραγούδησαν επίκαιρα τραγούδια και παρουσίασαν σε θεατρική παράσταση, τα γεγονότα της γεννήσεως Του Μεσσία Χριστού, την Εκδήλωση λάμπρυνε με την εμφάνισή της, η χορωδία της Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, υπό τη διεύθυνση του κ. Γεωργίου Ρουμπέση, Πρωτοψάλτη του ίδιου Ναού, όπου έψαλαν το Απολυτίκιο και το Κοντάκιο της Εορτής και τραγούδησαν κάλαντα από διφορα μέρη της Ελλάδας και διάφορα τραγούδια των Χριστουγέννων. Κυρίες, μέλη του Συλλόγου Οι φίλοι του ΠΙΚΠΑ, επιμελήθηκαν (σκηνικά, στολές, συντονισμό)  το θεατρικό «Η πιο ωραία ιστορία »που παρουσίασαν μερικά από τα παιδιά του ιδρύματος, καθώς επίσης και το κέρασμα που ακολούθησε μετά από την Εκδήλωση. ε τη λήξη της Εορτής τα παιδιά έλαβαν από τα χέρια του π. Αντωνίου τα δώρα, που επιμελήθηκε η κ. Σοφία Χρυσοστόμου, συνεργάτης επί σειρά ετών, των Κατηχητικών Συνάξεων του Ιδρύματος.  Η συνάντηση των κατηχητικών συνάξεων,  θα επαναλειτουργήσει, από το νέο έτος!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τρόφιμα που δεν χαλανε

ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΤΩΝ ΕΝΤΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ