Ευλογία του Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης στις εξης πίτες


Το διήμερο 23 και 24 Ιανουαρίου 2012, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλος, παραβρέθηκε , ευλόγησε, έκοψε και μίλησε καταλλήλως, τις Βασιλόπιτες στις παρακάτω περιπτώσεις :
 Στις 23 Ιανουαρίου στις 2.30 το μεσημέρι, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, για τους Κληρικούς και το προσωπικό που υπηρετεί στις υπηρεσίες της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ε. Β. Β. & Β.   Το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του οδηγού Πορφύριου Πλυτά, ο οποίος έλαβε και χρηματική ευλογία από τον Σεβασμιώτατο.


   Στις 24 Ιανουαρίου στις 11.00 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος βρέθηκε στο Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ι.Μ. Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. «Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ» και ευλόγησε την βασιλόπιτα των παιδιών που πηγαίνουν και των Νηπιαγωγών που  εργάζονται εκεί
Την ίδια μέρα στις 1.00 ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος, βρέθηκε στο Καρδιολογικό Τμήμα του Ασκληπιείου Νοσοκομείου Βούλας (που πρόσφατα ανακαινίστηκε και εξοπλίστηκε δωρεά του κ. Μαρτίνου) , συνοδευόμενος από τον Εφημέριο του Ιδρύματος, π. Κωνσταντίνο Μαλτέζο και έκοψε την Βασιλόπιτα του Καρδιολογικού τμήματος, παρουσία του διευθυντού, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του τμήματος.
     Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε να έχουν όλοι , υγεία σωματική και πνευματική, για να ανταποκριθούν στο καθήκον τους, σε αυτή τη δύσκολη όπως δείχνει χρονιά! Ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι όταν έχουμε εμπιστοσύνη στο Θεό, όλες οι δυσκολίες μπορούν να αντιμετωπισθούν!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τρόφιμα που δεν χαλανε

ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΤΩΝ ΕΝΤΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ