ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ:ΑΠΟΚΡΙΕΣ – ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2012 24/02 – 27/02




Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης – Γρ. Γρηγορίου» οργανώνει, για το τριήμερο 24/02 – 27/02/12, εκδηλώσεις σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους του Δήμου μας, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, με κέφι και ανέμελη διάθεση,  τις Απόκριες και τα Κούλουμα στην πόλη μας.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/02
10.00-12.30 
Ειδικό Γυμνάσιο - Λύκειο
(Ύδρας 2 )

Σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου, οργανώνουμε αποκριάτικη γιορτή, με μουσική, χορό, ζεστό ποπ-κορν και πολλές δημιουργικές δραστηριότητες, αφιερωμένη στους μαθητές με ειδικές δεξιότητες.
Έμπειροι  animateurs ψυχαγωγούν  τα  παιδιά, με μπαλονοκατασκευές, face painting, body tattoo και εικαστικά εργαστήρια, στα οποία κατασκευάζουν μάσκες και μελωδικές μαράκες.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/02
11.00-14.00
Α’ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης
(Εθνάρχου Μακαρίου & Βουλιαγμένης)


Το Κλειστό Γυμναστήριο «μεταμφιέζεται» και περιμένει τα παιδιά &  τους έφηβους της πόλης μας σε μία γιορτή με animateurs, μουσική, χορό, παιχνίδια δράσης και πολλές εκπλήξεις…

Φουσκωτοί ταύροι , τσουλήθρες & τραμπολίνο
Πίστα αναρρίχησης & γήπεδο ποδοσφαίρου
Z Balls, Bungee run, διαγωνισμοί τοξοβολίας & μονομαχίας
Ποπ-κορν, μαλλί της γριάς
& ζεστό κρασί για τους μεγάλους της παρέας.
27/02
ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
11.00-15.00
Χαλικάκι

Καλούμε τις οικογένειες της Ηλιούπολης για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Κούλουμα,  στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο Χαλικάκι Αγίας Μαρίνας.
Φουσκωτά παιχνίδια, κλόουν, αρλεκίνοι και πιερότοι καλωσορίζουν τα παιδιά  και τα παρασύρουν σε ένα μαραθώνιο διασκέδασης, με τύμπανα, κρουστά & μαράκες, παραδοσιακά γαϊτανάκια, το χορό των μασκών, το πέταγμα των χαρταετών, με εικαστικά εργαστήρια και πολλές, πολλές άλλες εκπλήξεις…
Στις 12:00, ανεβαίνει στη σκηνή το μουσικό συγκρότημα του Θοδωρή Γεωργόπουλου και το κέφι κορυφώνεται με μουσική και τραγούδια από όλη την Ελλάδα.
Το χορό θ’ ανοίξει ο Σύλλογος Κρητών, με τη χορευτική ομάδα του.

(Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο Α’ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης).

12.00
Προφήτης Ηλίας

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών διοργανώνει  παραδοσιακό γλέντι, με άφθονο κρασί, σαρακοστιανά εδέσματα και τα χορευτικά του τμήματα, με τη συνοδεία της ορχήστρας «Οι Λαλητάδες»  

(Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο Δημοτικό Αναψυκτήριο του Άλσους «Δ.Κιντης»).

10:00
Α’  ΚΑΠΗ
Το επισημάνατε δημόσια με +1. Αναίρεση









Ιάσονος και Καραμανλή 12, Κάτω Ηλιούπολη
Σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. «Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ - Παύλος Πεντάρης», προσκαλούμε όλους τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, για να απολαύσουμε ζεστή λαγάνα & φασολάδα, και  να διασκεδάσουμε με  λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια από την ορχήστρα «Συγχορδία».


Την Καθαρή Δευτέρα, ο Δήμος Ηλιούπολης θα προσφέρει παραδοσιακά εδέσματα και κρασί, σε όλους τους χώρους εκδηλώσεων (Χαλικάκι, Προφήτης Ηλίας, Α’ ΚΑΠΗ). 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ