Αν όλα τα παιδιά της γης ….’ Στο Μελίνα Μερκούρη , τη Δευτέρα στις 26/03/2012 και ώρα 19 :00 .Γι α πρώτη φορά  ο Δήμος και το Δημοτικό Ωδείο Γλυφάδας αγκαλιάζει το παιδικό χωριό ΣΟΣ με την εκδήλωση ‘ Αν όλα τα παιδιά της γης ….’ Στο Μελίνα Μερκούρη , τη Δευτέρα στις 26/03/2012 και ώρα 19 :00 .
 Θα απολαύσουμε τα παιδιά του Δημοτικού Ωδείου σε μία συναυλία μαγική και τα παιδιά  του ΣΟΣ , θα μας διασκεδάσουν με ΡΟΚ και ΠΟΠ μουσική .
 Εμείς θα τιμήσουμε μία από τις μητέρες του παιδικού χωριού για τον εθελοντισμό της και την αφοσίωσή της στα παιδιά .
Στα πλαίσια λοιπόν του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης  γίνεται  το πρώτο βήμα γνωριμίας με το ΣΟΣ από το Δήμο Γλυφάδας μέσω του Δημοτικού Ωδείου . Σε συνάντηση που είχαμε με τους γονείς του Ωδείου βρήκαμε  μεγάλη ανταπόκριση και ενθουσιασμό . Οι δε εκπαιδευτικοί μας ήταν πρόθυμοι να ασχοληθούν με τη συναυλία παρ’ όλο το φόρτο εργασίας τους
.
Από  τις 27/3/2012 και μετά  θα συγκεντρώσουμε  ό,τι μπορούμε  και θα επισκεφτούμε  τα παιδιά με διάφορα είδη ανάγκης .
 Το χωριό ΣΟΣ αγκαλιάζει με αγάπη και φροντίδα τα παιδιά που είναι μόνα στο κόσμο, που δίνει σε κάθε παιδί ξεχωριστά , τη ζεστασιά του δικού του σπιτιού, τη συντροφιά των φίλων και των αδελφών του , το ενδιαφέρον για τη μόρφωσή του , την ξεγνοιασιά του παιχνιδιού .
Ας δούμε  την περίοδο των εορτών σαν μια καλή ευκαιρία  για να συνεισφέρουμε όσοι μπορούμε από το υστέρημά μας  , στα παιδάκια που έχουν την ανάγκη μας , στα παιδάκια που δεν αισθάνθηκαν  ποτέ τo μητρικό χάδι και την αγκαλιά του πατέρα . Να δώσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας , ότι οι δύσκολες στιγμές που ζούμε δεν είναι αξεπέραστες και όλοι μαζί με πνεύμα αλληλεγγύης και εθελοντισμού μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε .      
 

Μαυρακάκη Ελένη

Δημοτική σύμβουλος ‘Δυνατή Γλυφάδα –Κ.Κόκκορης’
Τομεάρχης του Δημοτικού Ωδείου ΓλυφάδαςΣχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμανση αυτού του μηνύματος Κοπή Βασιλόπιτας Κατηχητών της Ι.Μ. Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. και 1η Σύναξη για το έτος 2013.

Τρόφιμα που δεν χαλανε