ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ




ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Το Σάββατο 17 Μαρτίου, στις 19.30, στο Α’ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης (Βουλιαγμένης & Εθνάρχου Μακαρίου), ο Γιώργος Νταλάρας επισκέπτεται την πόλη μας, για να μας χαρίσει μία υπέροχη μουσική βραδιά.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης & σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό του «Γρηγόρης Γρηγορίου», στο πλαίσιο των συναυλιών που προσφέρει ο Γιώργος Νταλάρας σε δέκα περιοχές της Αθήνας και του Πειραιά, και είναι μία συμβολική κίνηση αλληλεγγύης και συμμετοχής, που μας θυμίζει ότι η μουσική πάντα μπορεί να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας.

Είναι επιθυμία του Γιώργου Νταλάρα, να βρεθεί κοντά στους χιλιάδες συμπολίτες μας, στις μισθοσυντήρητες οικογένειες, στους ανέργους, που η ζωή τους καθημερινά γίνεται όλο και πιο δύσκολη και η επιβίωσή τους πιο αβέβαιη από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Φίλος ανάμεσα σε φίλους, γνωστούς και μη, με βαθιά την πρόθεση και επιθυμία να βρεθεί και να συνομιλήσει μαζί σας, μέσα από τα τραγούδια και τις μουσικές του, που πάντοτε ενώνουν, ψυχαγωγούν, συντροφεύουν, παρηγορούν, δίνουν χαρά και λυτρώνουν.

Το ελληνικό τραγούδι στάθηκε πάντα δίπλα στους Έλληνες και στις πιο δύσκολες στιγμές τους. Έτσι μπορεί να κάνει και σήμερα, ξορκίζοντας την παραλυτική επίδραση του φόβου, της απομόνωσης και της κοινωνικής αποξένωσης.

Οι συναυλίες πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο για όλους και με ένα κάλεσμα στον καθένα, με τη δική του προαίρεση, σε ειδικά σημεία, να στηρίξει οικονομικά έναν κοινωνικό ή προνοιακό σκοπό, κάθε τοπικής κοινότητας. Στην Ηλιούπολη τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του Γηροκομείου Δήμου Ηλιούπολης «Αγία Ταβιθά».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 210 9940699.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ