ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΥΠΟΔΕXTHKE TO ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ


Γι α πρώτη φορά ο Δήμος και το Δημοτικό Ωδείο Γλυφάδας αγκαλιάζει το παιδικό χωριό ΣΟΣ με την εκδήλωση ‘ Αν όλα τα παιδιά της γης ….
 Στα πλαίσια  του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης έγινε  το πρώτο βήμα γνωριμίας με το ΣΟΣ από το Δήμο Γλυφάδας μέσω του Δημοτικού Ωδείου και της κ. Λενας Μαυρακάκη  . Όλοι εκπαιδευτικοί και γονείς ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό.
Σε μια κατάμεστη αιθουσα στο Κιμηματοθέατρο "Μελίνα Μερκούρη" η αγάπη ,η αλληλεγγύη και η μουσική είχαν" ραντεβού"
  .



 Απολαύσαμε τα παιδιά του Δημοτικού Ωδείου σε μία συναυλία μαγική μαζί με τα παιδια τ ου  χωριου ΣΟΣ , που  μας διασκεδάσαν  με ΡΟΚ και ΠΟΠ μουσική . Και πράγματι ήταν υπέροχα.Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης μαζί με την Υπεύθυνη του Ωδείου κ. Μαυρακάκη τίμησαν μια εθελόντρια Μητέρα από το χωριό ΣΟΣ. ΠΛΑΚΈΤΑ ΑΓΆΠΗς ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΏΘΗΚΕ ΧΈΡΙ ΜΕ ΧΈΡΙ
 Το χωριό ΣΟΣ αγκαλιάζει με αγάπη και φροντίδα τα παιδιά που είναι μόνα στο κόσμο, που δίνει σε κάθε παιδί ξεχωριστά , τη ζεστασιά του δικού του σπιτιού, τη συντροφιά των φίλων και των αδελφών του , το ενδιαφέρον για τη μόρφωσή του , την ξεγνοιασιά του παιχνιδιού .
Ας δούμε την περίοδο των εορτών σαν μια καλή ευκαιρία για να συνεισφέρουμε όσοι μπορούμε από το υστέρημά μας , στα παιδάκια που έχουν την ανάγκη μας , στα παιδάκια που δεν αισθάνθηκαν ποτέ τo μητρικό χάδι και την αγκαλιά του πατέρα δίνοντας  ένα μήνυμα αισιοδοξίας , ότι οι δύσκολες στιγμές που ζούμε δεν είναι αξεπέραστες και όλοι μαζί με πνεύμα αλληλεγγύης και εθελοντισμού μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε .

 







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ