ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ



Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, στην προσπάθειά της να συμβάλει στο μέτρο του δυνατού στην επίλυση των προβλημάτων που δυστυχώς ταλαιπωρούν σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία και τους συνδημότες μας, συμμετέχει δυναμικά στη διαδικασία διάθεσης βασικών ειδών διατροφής απ’ ευθείας από τον παραγωγό στον καταναλωτή, χωρίς τη μεσολάβηση μεσαζόντων, επιτυγχάνοντας τις καλύτερες δυνατές τιμές.
Μέχρι τώρα έχουν διατεθεί από το Δήμο Ηλιούπολης 100 τόνοι πατάτας Νευροκοπίου, 15 τόνοι λαδιού και 5,5 τόνοι μελιού.
Η ποιότητα όλων των προϊόντων που ήδη διατέθηκαν είναι αρίστη, κάτι που πιστοποιείται από όλα τα συνοδευτικά νομιμοποιητικά έγγραφα, τα οποία είναι στη διάθεση της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας.
Με αυτές τις δράσεις έχουμε τη χαρά να εξυπηρετούμε ταυτόχρονα και τους συνδημότες μας καταναλωτές και τους παραγωγούς που διαθέτουν μαζικά την παραγωγή τους.
Η κοινωνική μας δράση συνεχίζεται την Κυριακή των Βαΐων, με τρία ακόμη προϊόντα: ρύζι, αλεύρι και  γραβιέρα.
Μετά το Πάσχα, θα επανέλθουμε με νέες προσφορές και συνεργασίες με παραγωγούς και με άριστα πάντα προϊόντα, σε φθηνές τιμές, απευθείας από τον παραγωγό, αποσκοπώντας στην ουσιαστική παρέμβαση του Δήμου μας στα προβλήματα της παράλογα υψηλής κερδοφορίας ή και της αισχροκέρδειας, που παρατηρούνται στην αγορά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ