Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής ΕΑΚ Γλυφάδας


Σε μια σεμνή αλλά ιδιαίτερα ενθουσιώδη τελετή με την υπογραφή του πρωτοκόλλου παράδοσης – παραλαβής  από το Δήμαρχο Κώστα Κόκκορη και τον πρόεδρο του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά Περικλή Λύτρα ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες μεταβίβασης κατά κυριότητα στο Δήμο Γλυφάδας οι εγκαταστάσεις του πρώην Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Γλυφάδας  Ματθαίος Λιούγκας  το οποίο είχε καταργηθεί ως αυτοτελές νομικό πρόσωπο και είχε  συγχωνευθεί στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά.
Ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης ευχαρίστησε τον πρόεδρο ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά για την αγαστή συνεργασία , τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου όλων των παρατάξεων που στήριξαν την προσπάθεια της δημοτικής αρχής αλλά και τους υποψήφιους βουλευτές της β ΄Αθήνας Γ. Χαραλαμπόπουλο και  Γ. Βούρο για την υποστήριξη τους ώστε το «Ματθαίος Λιούγκας»  να περιέλθει στο Δήμο.

Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος τόνισε «θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες ενίσχυσης των χώρων άθλησης στη Γλυφάδα δημιουργώντας τις απαιτούμενες υποδομές. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται, η πλήρης ανακατασκευή του γηπέδου της Τερψιθέας που εγκαινιάζεται το Σάββατο 28-4-2012 και ώρα 11.00, η ανακατασκευή των ταπήτων του 6ου αθλητικού κέντρου  καθώς και ο πολυχώρος της οδού Επαμεινώνδα (περιοχή Καρβελά). Με τη δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων, τη βελτίωση των υφισταμένων, καθώς και το σχεδιασμό αθλητικών προγραμμάτων έχουμε ως στόχο την ενθάρρυνση της νεολαίας να ασχοληθεί με τον αθλητισμό καθώς και την αναβάθμιση του τοπικού αθλητισμού».
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ