Συγκεντρωση φαρμακων από τους Δήμους Ηλιούπολης, Ελληνικού-Αργυρούπολης και Γλυφάδας


Μία πρωτοβουλία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, της ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του ΣΚΑΪ με την υποστήριξη των Δήμων Ηλιούπολης, Ελληνικού-Αργυρούπολης και Γλυφάδας.
Σάββατο 23 Ιουνίου 2012, από τις 09:00 έως 12:00
Το ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, που ίδρυσαν η  Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, η ΜΚΟ της «Αποστολή» και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), σε συνεργασία με το ραδιοφωνικό/τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και με την υποστήριξη των Δήμων Ηλιούπολης, Ελληνικού-Αργυρούπολης και Γλυφάδας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Υγεία», διοργανώνουν συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012, από τις 09:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι, σε 3 πλατείες:  στην Ηλιούπολη (πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως), στη Γλυφάδα (στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης) και στην Αργυρούπολη (πλατεία Βάρναλη).

Τα φάρμακα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ανασφάλιστων πολιτών και των κατοίκων άγονων περιοχών της νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας.
Σε αυτήν την πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, όλοι οι πολίτες που επιθυμούν, μπορούν να φέρουν στα προαναφερθέντα σημεία συλλογής, όσα φάρμακα έχουν αγοράσει ή διαθέτουν στο σπίτι τους και δε τους χρειάζονται, καθώς και παραφαρμακευτικό υλικό (γάντια, γάζες, λευκοπλάστ, επιδέσμους, σύριγγες, οινόπνευμα και άλλα αναλώσιμα) για τις ανάγκες του Ιατρείου.
Τη Γραμματεία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής πλαισιώνουν εθελοντές της Οργάνωσης Γυναικών ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ και πλήθος άλλων εθελοντών επιστημόνων. Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής Δε-Πα 9.00 το πρωί - 5.00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 210-3847374.
Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, μετά τη συλλογή, θα μεταφερθούν στη συνέχεια, στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής. Εκεί θα γίνει η διαλογή και κατηγοριοποίηση των φαρμάκων. Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, Δευτέρα-Παρασκευή, από τις 9.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ