ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΑΕΙ ΘΕΑΤΡΟ


Το ετήσιο Φεστιβάλ του Δήμου που φιλοξενείται στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο του Άλσους Δ. Κιντής, θα μας παρουσιάσει και φέτος επιλεγμένες παραστάσεις της ελληνικής θεατρικής σκηνής. Παραστάσεις από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο, με έργα που μας φέρνουν αντιμέτωπους με τα παντοτινά ερωτήματα του ανθρώπινου υποκειμένου, αλλά και έργα που σχολιάζουν, με τον μοναδικό τρόπο της θεατρικής τέχνης, τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Τα έργα που έχουν επιλεγεί έχουν σαν σκοπό να ψυχαγωγήσουν και να προβληματίσουν, απευθυνόμενα σε όλα τα γούστα και σε όλες τις ηλικίες. Από τις κωμωδίες του Αριστοφάνη, που παραμένουν διαχρονικά επίκαιρες με τον καυστικό τους λόγο και νόημα, τις αρχαίες τραγωδίες, που αγγίζουν τα πιο βαθιά υπαρξιακά αιτήματα, και τον κλασικό λόγο του Σαίξπηρ, που πάντα έχουμε ανάγκη, μέχρι τη σύγχρονη επιθεώρηση, την παιδική μυθοπλασία, το καταξιωμένο ρεπερτόριο ή τον ανατρεπτικό λόγο της μοντέρνας σκηνής, οι παραστάσεις θέλουν να μας προσκαλέσουν σε έναν ζωντανό διάλογο με το χρόνο, την κοινωνική αναζήτηση και τις βαθύτερες ανάγκες του εγώ.
Πιστεύουμε ότι και αυτή τη χρονιά θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του φιλότεχνου κοινού, που θα απολαύσει το πρόγραμμα του Φεστιβάλ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ