-Συνεργασία του ΜΚΙΕ με την Ογκολογική Κλινική του Νοσ. Σωτηρία-

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού με σύνθημα "Kανείς μόνος στην κρίση", στελεχωμένο από ένα συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο εθελοντών παρέχει ΔΩΡΕΑΝ πρωτοβάθμια ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ περίθαλψη σε ασθενείς ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ, ΑΠΟΡΟΥΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, οι οποίοι αποκλείονται από το δημόσιο σύστημα υγείας και την όποια υγειονομική φροντίδα.

Έχοντας διανύσει οκτώ μήνες λειτουργίας και εμπειρίας, το ΜΚΙΕ αποτελεί πλέον βασικό δέκτη του τραγικού αδιεξόδου και της απόγνωσης που βιώνουν οι ασθενείς αυτοί, ιδιαίτερα της ομάδας των καρκινοπαθών ασθενών.


Στο πλαίσιο της ακατάπαυστης δραστηριοποίησης του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού, ολοκληρώθηκε την τρέχουσα εβδομάδα η έναρξη της συνεργασίας με την Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου “ΣΩΤΗΡΙΑ”.

Ο διευθυντής της Ογκολογικής Μονάδας, κος. Κωνσταντίνος Συρίγος, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό τιμώντας το λειτούργημά τους αποφάσισαν να εργαστούν εθελοντικά και πέραν του κανονικού τους ωραρίου κάθε Τετάρτη, ώστε να χορηγούν την ενδεδειγμένη χημειοθεραπεία ΔΩΡΕΑΝ στους ασθενείς που παραπέμπονται από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και το Κοινωνικό Ιατρείο του Ιατρικού Συλλόγου και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί μια μεγάλη νίκη της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, μια μεγάλη νίκη στον αγώνα μας για ένα Δημόσιο Σύστημα Υγείας, το οποίο θα περιθάλπει χωρίς διαχωρισμούς και διακρίσεις όλους !

ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΚΙΕ


ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
(ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-13:00) (ΤΡΙΤΗ 16:00-19:00) (ΤΕΤΑΡΤΗ 16:00-18:00) (ΠΕΜΠΤΗ 16:00-20:00) (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17:00-19:00) (ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 9631950
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης
(δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, 200 μέτρα από την Τροχαία Ελληνικού)
Blog http://mki-ellinikou.blogspot.com/, Email mkiellinikou@gmail.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ