Επιχείρηση κατά του Παραεμπορίου στη παραλία Γλυφάδας.



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 26/08/2012 η πρώτη συντονισμένη επιχείρηση κατά του Παραεμπορίου στη παραλία Γλυφάδας ( Διαδ.Παύλου), κατόπιν πρωτοβουλίας της προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας κας. Άννυς Καυκά και υιοθετώντας την πρόταση της Ε.Σ.Ε.Ε ( Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου) και του κ.  Βασίλη Κορκίδη (πρόεδρος ΕΣΕΕ) για ενεργή συμμετοχή των τοπικών Εμπορικών Συλλόγων στον αγώνα κατά του Παραεμπορίου. Στην επιχείρηση συμμετείχαν  4  Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και 2 Δημοτικοί Αστυνομικοί, κατασχέθηκαν πλήθος παράνομων προϊόντων ( γυαλιά, ρούχα, τσάντες, μπιζού, cd  κ.α. ).
 Στο τέλος της επιχείρησης η κ. Καυκά ευχαρίστησε τη Δημοτική Αστυνομία και την Ομάδα Δίας για την άψογη εκτέλεση της Δράσης και τη συνεργασία τους, ενώ δήλωσε ότι :
 « Μόνο με τη συντονισμένη προσπάθεια, συνεχείς ελέγχους και μικτά κλιμάκια μπορεί να αντιμετωπιστεί η γάγγραινα του Παραεμπορίου.  Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας κατά του παραεμπορίου που πλήττει βάναυσα τις χιλιάδες επιχειρήσεις της Γλυφάδας και όχι μόνο.»

Για τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας
Η πρόεδρος    Άννυ Καυκά
Ο γεν .γραμματέας   Πάνος Μιχαλόπουλος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ