ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΛΥΑΔΑς ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ

ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ του πεζοδρομίου ΕΦΥΓΕ από τη Γλυφάδα
ΝΟΜΙΜΑ με ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΠΙΜΟΝΗ και την συνδρομή των συναδέλφων Εμπόρων, της Ελληνικής Αστυνομίας και της Δημοτικής Αστυνομίας.
Σήμερα Σάββατο 15/9/2012 μετά από 9 μήνες συνεχόμενου αγώνα του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας κατά του ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι:  ΟΥΤΕ ΕΝΑ παράνομο ΣΕΝΤΟΝΙ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΟΔΙΟΣ παράνομος έμπορος δεν υπάρχει στην πόλη μας.
Πρώτος και κύριος παράγοντας για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα είναι: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ που αυτή τη χρονική στιγμή υπάρχει από τη κυβέρνηση, δεύτερον  η Αστυνομία είναι στημένη σωστά σε 3 σημεία της καρδιάς της αγοράς της Γλυφάδας και τρίτον και πολύ βασικό η Δημοτική Αστυνομία με συχνές περιπολίες εκτελεί άψογα το καθήκον της. Σημαντικός παράγον επίσης και η θέληση του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Βίγλα για την καταπολέμηση του παρεμπορίου στην πόλη μας, σας ευχαριστούμε πολύ και ζητώ προσωπικά συγνώμη για τα δεκάδες τηλέφωνα που σας έχω κάνει ειδικά σε ακατάλληλες ώρες.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την οριστική ανάκληση των αδειών, του Υπαίθριου Στάσιμου Εμπορίου στη Γλυφάδα, που παράνομα πωλούν άλλα είδη ( από θήκες i-Phone μέχρι απομιμήσεις τσαντών ) αντί για είδη Οικοτεχνίας και Λαϊκής Τέχνης  που προάγουν την Ελληνική Παράδοση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ