Γλυφάδα: Απόλυτα επιτυχημένη η Εκδήλωση για τα 55 χρόνια από τον θάνατο του Νίκου Καζαντζάκη
Εκδήλωση για τα 55 χρόνια από τον θάνατο του Νίκου Καζαντζάκη πραγματοποιήθηκε στο θέατρο της Γλυφάδας “Μελίνα Μερκούρη”,Μια συνδιοργάνωση των Συνδέσμου Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών  Γλυφάδας του Δήμου Γλυφάδας και της Διεθνούς Εταιρίας Φίλων Ν. Καζαντζάκη και το Σύλλογο Κρητών Γλυφάδας.
Μια καθόλα επιτυχημένη εκδήλωση σε μια προσέγγιση του Νίκου Καζαντζάκη και του έργου του Εκπληκτικές ερμηνείες από την Ελένη Τσάτσαρη που με συνοδεία κιθάρας από τον Δ. Κεχρή εντυπωσίασαν τους παρευρισκομένους.  Η  Αγγελική Σάντορα ηθοποιός συγγραφέας με τη θεατρική παρουσίαση αποσπάσματος  από την Ασκητική του Καζαντζάκη έδωσαν μια εξαιρετική Νότα..
Έκπληκτοι μείναμε όλοι από της γνώσεις του Δημάρχου Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη που στο καλωσόρισμα της εκδήλωσης απέδειξε το πόσο βαθιά έχει εντρυφήσει στο έργο του μεγάλου Δημιουργού. Ακολουθησαν οι προγραμματισμένες ομιλίες, πραγματικά ενδιαφέρουσες που «έδεσαν» μια εξαιρετική βραδιά. Συγχαρητήρια σε όλους


Σχόλια

  1. Ήμουν παρούσα στην εκδήλωση και προσυπογράφω το κείμενο τής φίλης Μαίρης Τσικνάκη. Μία εκπλητική ατμόσφαιρα, με τον μεγάλο δημιουργό, ανάμεσά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ