Μέχρι την Τετάρτη κλειστός ο Δήμος Γλυφάδας λόγο της αποφάσεως για την απόλυση υπαλλήλων αορίστου χρόνου






Μεχρι το τέλος του μηνός πρέπει να απολυθούν δέκα υπάλληλοι που προσελήφθησαν με διαδικασία εκτός ΑΣΕΠ  συμφωνα με τα νε  αμέτρα
Στη Γλυφάδα,   οι εργαζόμενοι, στον πρώτο όροφο, που βρίσκεται το γραφείο προσωπικού και  το πρωτόκολλο, σφράγισαν την είσοδο καρφώνοντας ξύλινες τάβλες, προκειμένου να μην πρωτοκολληθεί κανένα εισερχόμενο έγγραφο, σχετικό με τις απολύσεις, ούτε βέβαια και να σταλούν στ' αρμόδια υπουργεία καταστάσεις με τα ονόματα που έχουν ζητηθεί, από κάθε δήμο, για τους υπαλλήλους που πρέπει να απολυθούν.

 Ο Δήμος Γλυφάδας μέχρι την Τετάρτη θα παραμείνει κλειστός και θα λειτουργεί μόνο με προσωπικό ασφαλείας. 
χρι το τέλος του μηνός πρέπει να απολυθούν δέκα υπάλληλοι ΔΕ αορίστου χρόνου, που προσελήφθησαν με διαδικασία εκτός ΑΣΕΠ. Να σημειώσουμε ότι ανάμεσα στα 10 άτομα που είναι υπό απόλυση βρίσκονται και δύο άτομα ΑμΕΑ.

Στο συγκεκριμένο δήμο,  λοιπόν, οι εργαζόμενοι, στον πρώτο όροφο, που βρίσκεται το γραφείο προσωπικού και  το πρωτόκολλο, σφράγισαν την είσοδο καρφώνοντας ξύλινες τάβλες, προκειμένου να μην πρωτοκολληθεί κανένα εισερχόμενο έγγραφο, σχετικό με τις απολύσεις, ούτε βέβαια και να σταλούν στ' αρμόδια υπουργεία καταστάσεις με τα ονόματα που έχουν ζητηθεί, από κάθε δήμο, για τους υπαλλήλους που πρέπει να απολυθούν.

 Ο Δήμος Γλυφάδας μέχρι την Τετάρτη θα παραμείνει κλειστός και θα λειτουργεί μόνο με προσωπικό ασφαλείας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ