ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ




Η Συντονιστική επιτροπή Γλυφάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  χαιρετίζει το  ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας  που αφορά στα μέτρα του  Ν.4093/2012 –Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016.
Η  Τρικομματική Κυβέρνηση εκτελώντας τις εντολές της Τρόικας κατεδαφίζει οριστικά σε συνδυασμό με τα προηγούμενα μνημόνια ότι έχει απομείνει από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης .
Καταγγέλουμε την προσηλωμένη στις μνημονιακές επιταγές του κ. Φούχτελ  κυβερνητική πολιτική, η οποία στοχεύει στην εκποίηση της Δημοτικής περιουσίας.
Τα   μέτρα  της κινητικότητας και διαθεσιμότητας εργαζομένων που αποτελούν έμμεσο τρόπο απόλυσης , παραλύουν οριστικά το θεσμό της Αυτοδιοίκησης και εντάσσονται στο γενικό σχέδιο υποδούλωσης  της χώρας,  μας βρίσκουν αντίθετους και δηλώνουμε  την αμέριστη συμπαράστασή μας στο Δήμο μας και το Δημοτικό Συμβούλιο.
Εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε διατυπώσει έγκαιρα την αντίθεσή μας στις αυθαίρετες απολύσεις προσωπικού και στη επιβολή οικονομικής εποπτείας στους Δήμους.
 Είμαστε αλληλέγγυοι και τασσόμαστε στο πλευρό του  Δημοτικού Συμβουλίου που ενέκρινε την ανάληψη της  ευθύνης  για τη μη αποστολή των αντιγράφων των ατομικών διοικητικών πράξεων σε διαθεσιμότητα των υπαλλήλων του απασχολούνται στις θέσεις αυτές.  
Στηρίζουμε το δίκαιο αγώνα του Αυτοδιοικητικού κινήματος ενάντια στις μνημονιακές επιταγές και τους εθελόδουλους  υποστηρικτές τους.
ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΗΝΟΝΙΟ , ΚΑΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΥΧΤΕΛ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΡΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Για τη Συντονιστική επιτροπή
Ο  Πρόεδρος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΑΣΣΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ