Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Χριστουγεννιάτικη Αγορά»«Έρανος Αγάπης» απο

  ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΟΥΛΑΣ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ & ΒΑΡΗΣ
________

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ  ΒΟΥΛΑΣ


Πλατεία Άλσους 1, ΤΚ. 16673, Βούλα.

Τηλ: 210 8954921 , fax: 210-8990684

  Το διάστημα 16 έως 31 Δεκεμβρίου 2012, η Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης, διοργανώνει όπως κάθε χρόνο τον καθιερωμένο «Έρανο Αγάπης» ενόψει των Εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Στο πλαίσιο αυτό, το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας, αποφάσισε να διοργανώσει «Χριστουγεννιάτικη Αγορά» στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού από τη  Κυριακή 16 έως 23 Δεκεμβρίου 2012.
   Ο Σκοπός της προσπάθειας  είναι τριπλό: α) Να διατεθούν όσο δυνατόν περισσότερα κουπόνια του Εράνου Αγάπης, β) Να ενισχυθεί η Τράπεζα Αγάπης του Ιερού Ναού και γ) Να υπάρχει η δυνατότητα στους  καιρούς οικονομικής κρίσης που ζούμε, με λίγα χρήματα να αγοράσουν όλοι σε συμβολικές και άρα πολύ καλές τιμές δώρα  προϊόντα για τους ίδιους και τους οικείους τους.
   Όσοι επισκεφτούν την Χριστουγεννιάτικη Αγορά θα βρουν στολίδια, κεριά, δώρα, διακοσμητικά, χειροποίητα και παραδοσιακά γλυκά, λευκά είδη, παιχνίδια, κάρτες, βιβλία, όλα προσφορές Ενοριτών μας.
 Με τις αγορές σας, θα λαμβάνετε ως απόδειξη κουπόνια του Εράνου Αγάπης της Μητροπόλεώς μας και τα έσοδα θα διατεθούν   για την κάλυψη των ποικίλων αναγκών των αναξιοπαθούντων οικογενειών τόσο της Μητροπόλεώς μας, όσο της Ενορίας μας μέσω της Τράπεζας Αγάπης της.  
   Παρακαλούνται οι αγαπητοί Ενορίτες, τόσο να προσέλθουν και να ενισχύσουν αυτή τη προσπάθεια προσφέροντας είδη τα οποία θα μπορούσαμε να διαθέσουμε στη Χριστουγεννιάτικη Ενοριακή Αγορά και κυρίως να προσέλθουν να αγοράσουν από το υστέρημά τους, τα διάφορα προϊόντα της.
  Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Χριστουγεννιάτικης Ενοριακής Αγοράς θα είναι: Κυριακή 16/12 από τις 10.30 π.μ. έως 12.00.
Δευτέρα 17/12 έως Παρασκευή 21/12 το απόγευμα 5.30 μ.μ. με 7.00 μ.μ.
Σάββατο 22/12 από τις 9.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ.
και τη Κυριακή 23/12 τελευταία μέρα της Αγοράς  από τις 10.30 π.μ. έως 12.00 μ.μ.
                                           
                                  Εκ του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ιερού Ναού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τρόφιμα που δεν χαλανε

ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΤΩΝ ΕΝΤΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ