‘’ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ’

Με ξεχωριστή επιτυχία γιορτάστηκε ‘ η Ημέρα της Γυναίκας ‘ από το νέο υπό ίδρυση Σωματείο ‘’ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ’’ στο κέντρο Λαδοφάναρο . Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή υποδέχτηκε με άψογη οργάνωση τις γυναίκες της Γλυφάδας τιμώντας της με λουλούδια και με ένα αφιέρωμα , μικρό μονόπρακτο ,από την Ιφιγένεια εν Αυλίδι σκηνοθετημένο από την θεατρόλογο και ηθοποιό Μίνα Νεγρεπόντη , η οποία το
παρουσίασε με τη νεανική της θεατρική ομάδα.
Η Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών κ. Λένα Μαυρακάκη ευχαρίστησε θερμά τις παρευρισκόμενες γυναίκες και μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η γυναίκα.  Επεσήμανε τη δύναμη που έχει από τη φύση της, την ανάγκη της κοινωνικής αλληλεγγύης , το βίαιο πρόβλημα της ανεργίας και πόσο έχει επηρεάσει την ελληνική οικογένεια , τη θέση της γυναίκας στη κοινωνία , τα δικαιώματα που απέκτησε  τα τελευταία χρόνια , τα οποία με βία της τα παίρνουν πίσω σήμερα , την υπομονή που πρέπει να έχει για την ελπίδα της ανάπτυξης .Το σωματείο αυτό είπε , θα λειτουργήσει με άξονα τη γυναίκα , διαφοροποιείται από τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους,  χωρίς να αποκλείει το  θέμα πολιτισμός διότι  έχει πρόθεση να δημιουργήσει τμήμα θεάτρου , τμήμα γυμναστικής zumba  και χορό φλαμένγκο .  
Η διοργάνωση της εκδήλωσης έγινε έγκαιρα , η διοικούσα επιτροπή και οι φίλες της Λένας φάνηκε ότι κινήθηκαν δυναμικά και το κέντρο έκλεισε μία εβδομάδα πριν με αποτέλεσμα την τελευταία εβδομάδα να  μην υπάρχει θέση κενή… Άλλες τόσες γυναίκες δεν πρόλαβαν  προσκλήσεις. ..Μην ανησυχείτε όμως, σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε πάλι όλες μαζί ..!
Στην  εκδήλωση παραβρέθηκαν για λίγο, η αντιδήμαρχος Πόλης κ. Νατάσα Αργυροπούλου και η αντιδήμαρχος Διοικητικού κ. Μαρία Βουγιουκλή  .
 Από τους πολιτιστικούς συλλόγους έγκαιρα είχαν κάνει κράτηση η Πρόεδρος των Λακώνων κ. Φρίντα Μαυροπούλου , η κ. Αναστασία Βατιμπέλα από το σύνδεσμο Φίλων χορού και Παράδοσης  και η  κ. Ζωή Χρυσάφη από το σύλλογο Οικιστών. Επίσης παραβρέθηκαν  η ψυχολόγος και συνεργάτιδα του σωματείου κ. Βασιλική Λιάφου , σύσσωμο το Δημοτικό Ωδείο Γλυφάδας , στο οποίο η κ. Μαυρακάκη υπήρξε τομεάρχης ,   πολύ νεολαία   και γυναίκες πολλών επαγγελματικών ειδικοτήτων .      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τρόφιμα που δεν χαλανε

ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΤΩΝ ΕΝΤΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ