e-Asti Γλυφάδα: μία καινοτόμος εφαρμογή από το Δήμο Γλυφάδας συμβατή με κινητά τηλέφωνα και tablets



Με την εφαρμογή e-Asti Γλυφάδα ο πολίτης θα μπορεί να ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για θέματα που αφορούν το πράσινο, το φωτισμό, τη σήμανση, τους κοινόχρηστους χώρους, τα σχολικά κτίρια, τις μαρίνες και το οδικό δίκτυο σχετικά με βλάβες,  λακκούβες και βανδαλισμούς.

Επίσης  θα μπορεί με τον πιο εύκολο, γρήγορο και εντελώς ανέξοδο  τρόπο να λαμβάνει καθημερινά ενημερώσεις  για
πολιτιστικές εκδηλώσεις, προγράμματα και ημερίδες καθώς και να υποβάλλει αιτήσεις για την έκδοση πιστοποιητικών γεννήσεως ή την εγγραφή στα μητρώα αρρένων.

Οι αρμόδιοι υπάλληλοι του Δήμου θα ενημερώνουν τον αιτούντα μέσω προσωπικών μηνυμάτων για την εξέλιξη του αιτήματός του ή για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν εγγραφή στη συγκεκριμένη υπηρεσία θα πρέπει να απευθυνθούν στο Τμήμα Μηχανογράφησης του Δήμου Γλυφάδας (Άλσους 15, 2ος όροφος) για να παραλάβουν τον προσωπικό τους κλειδάριθμο με την υπόδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία της εφαρμογής είναι η σύνδεση με το διαδίκτυο (3G ή WiFi). Η εφαρμογή στηρίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android (έκδοση 2.3.3 και νεότερες) και σύντομα θα είναι διαθέσιμη και για συσκευές πλατφόρμας Apple (iPhone, iPad και iPod touch).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ