Με μεγάλη επιτυχία, η συνεστίαση του νέου σωματείου Ένωση Γυναικών Γλυφάδας - Εμείς





  Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουνίου 2013 η συνεστίαση του νέου σωματείου Ένωση Γυναικών Γλυφάδας - Εμείς, στον αίθριο χώρο της Χρυσής Ακτής της Γλυφάδας .
           
Την εκδήλωση παρουσίασε η Πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής κ. Λένα Μαυρακάκη, η οποία με δικαιολογημένο ενθουσιασμό  ευχαρίστησε προσωπικά όλες
και όλους τους παρευρισκόμενους που άμεσα ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα.           
Η συνεστίαση αυτή έγινε μετά από απαίτηση δική σας εφόσον πολλές είχατε εκφράσει την επιθυμία  για διασκέδαση . Έτσι , είπαμε να συγκεντρωθούμε μεταξύ μας  και τελικά έγινε αυτό που βλέπετε και εσείς απόψε χωρίς να έχουμε καλέσει φορείς της πόλης μας .

Αναφέρθηκε στη συνέχεια στα μελλοντικά σχέδια  και τους σκοπούς του σωματείου  και στην αναγκαιότητα της εγγραφής μελών ‘Είναι σημαντικό να είμαστε πολλές , είπε   είναι σημαντικό να ακούγεται η φωνή μας , είναι σημαντικό να μπορούμε να βοηθάμε η μία την άλλη - όσες περισσότερες τόσο πιο δυνατές .  Σήμερα ,Εμείς  όλες μαζί  , σε μία εποχή καταφανούς κρίσης  σε πολλές κοινωνικές ομάδες της χώρας μας  που τα ανθρώπινα δικαιώματα καταπατούνται ,  καταστρατηγούνται και απαξιώνονται .   

Η ομιλία της έκλεισε λέγοντας ‘Εμείς έχουμε τη διάθεση να κοιτάζουμε τη ζωή με αισοδοξία και αγάπη για το μέλλον και δεν πρόκειται ποτέ να πτοηθούμε . Θέλουμε να είμαστε αληθινές και όχι σκιώδεις και αληθοφανείς .Θέλουμε ταπεινότητα και όχι αλαζονεία . Θέλουμε αγάπη και σεβασμό . Θέλουμε να κοιτάζουμε τα πράγματα και να βλέπουμε την ουσία και όχι την επιφάνεια .Εμείς όλες μαζί !!!!! Τέλος  η Πρόεδρος κ. Λένα  Μαυρακάκη ευχαρίστησε θερμά τη γραμματέα της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής κ. Ροδάνθη Σακελάρη για την ενεργή δράση της  , τα 32 ιδρυτικά μέλη , τα φροντιστήρια Αγγλικής γλώσσας του κ. Μπάμπαλη , το ανθοπωλείο Amarildo χορηγούς της Ένωσης  , τον κ. Τάσο Κατοπόδη που προσφέρθηκε να αναλάβει όλη την επιμέλεια του καλλιτεχνικού προγράμματος .

Στη συνέχεια ξεκίνησε ο χορός των γυναικών , οι οποίες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες από το ευχάριστο περιβάλλον , τα όμορφα και φρέσκα μεζεδάκια της Χρυσής Ακτής Γλυφάδας και  την ελληνική και ξένη μουσική του DJ .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν : ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης ,ο οποίος έκανε παρέμβαση δίνοντας συγχαρητήρια στους διοργανωτές αυτής της επιτυχημένης εκδήλωσης και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο σωματείο των γυναικών, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρόεδροςτης Ένωσης Κρητών Γλυφάδας κ. Γιώργος Σηφάκης , η Αντιδήμαρχος του κοινωνικού τομέα της Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης  κ. Σίνα Μαρία , φίλη των γυναικών που παραβρέθηκαν , ο δικηγόρος του σωματείου και Πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Γλυφάδας κ. Κυριάκος Τιλγκερίδης , η δικηγόρος  κ. Στεφανία Σουλή ειδικευμένη στα γυναικεία ζητήματα και στη βία εναντίον των γυναικών , η ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια , ιδρύτρια του κέντρου ΠΝΟΗ και  πρόεδρος του νέου μη κερδοσκοπικου οργανισμού ΑΚΡΗ κ. Ρομποτή Πηνελόπη , η  κοινωνική λειτουργός του Δήμου Γλυφάδας Δρ Ευαγγέλου ,ο διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας κ. Δημήτρης Κεχρής με την υποδιευθύντρια κ. Βιργινία Καλλίλα και ομάδα καθηγητών του ωδείου , η εθελόντρια μικροβιολόγος κ. Στεργιοπούλου , η εθελόντρια γυναικολόγος κ. Χατζηδάκη , οι πιανίστριες  Στέισυ και Στέφη Κουλούρη , η χοροδιδασκάλισσα κ. Σούλα Γκόρου , η ηθοποιός κ. Μίνα Νεγρεπόντη , ο  οικονομικός σύμβουλος  κ. Βασίλης Παλιούρας, ο υπεύθυνος του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου  κ. Γιάννης Ελαιόπουλος , οι αδελφοποιημένοι  σύλλογοι με την Ένωση Γυναικών : ‘ Σύνδεσμος Φίλων Χορού και Παράδοσης’ με την Πρόεδρο κ. Αναστασία Βατιμπέλα ιδρυτικό μέλος της Ένωσης και ομάδα γυναικών , ο Παρθενών με τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Διαμαντή  και τις γυναίκες του ΔΣ  ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας , η κ. Μαίρη Τσικνάκη από το Τόλμη στα Νότια και η κ. Μαρία Παπαδάκη από το Βήμα του Σαρωνικού .         


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ