Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου για τη λειτουργία του ΕΟΠΥΥ Γλυφάδας





To Δημοτικό Συμβούλιο της Γλυφάδας κατά τη συνεδρίαση της 11ης Ιουνίου 2013 έλαβε ομόφωνο ψήφισμα για τη λειτουργία του ΕΟΠΥΥ Γλυφάδας (αρ. αποφ. 156/2013).
            Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Η καταστροφή των ιατρείων του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ) Γλυφάδας
στην οδό Ζησιμοπούλου, από την πυρκαγιά της 24/5/2013 έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα για τους και το ιατρικό προσωπικό.
Προσωρινά γίνεται χρήση των γραφείων της Λ. Ποσειδώνος, κάτω από συνθήκες όμως που δεν διευκολύνουν τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες και εξετάσεις. Σαν να μη έφτανε αυτό, κυκλοφόρησαν και φήμες για συγχώνευση των υπηρεσιών αυτών σε ΕΟΠΥΥ άλλης περιοχής.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας και πιστεύουμε όλοι οι ασφαλισμένοι της περιοχής, είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι με την προοπτική αυτή, που θα υποβαθμίσει πλήρως τις υπηρεσίες υγείας. Το ΕΟΠΥΥ Γλυφάδας καλύπτει καθημερινά 1.000 με 1.200 άτομα από τη Γλυφάδα και τους γύρω Δήμους, με θεραπευτικές εξετάσεις, που πρέπει όχι μόνο να συνεχίσουν να παρέχονται, αλλά και να επεκταθούν.
Καλούμε τον ΕΟΠΥΥ να λύσει άμεσα το πρόβλημα με ενοικίαση κατάλληλου χώρου στην πόλη μας και δηλώνουμε ότι ως Δήμος θα συνδράμουμε, όπως κάναμε μέχρι τώρα.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ