Επιτυχια του ΕμπορικουΣυλλογουΓλυφαδας:Θεσεις γιαανεργους

Α. ΚΑΥΚΑ: Ο αγώνας κατά της ανεργίας, της χώρας μας, είναι δύσκολος και για να βγούμε νικητές χρειάζονται πράξεις και όχι θεωρία
Μετά από επίπονες προσπάθειες της προέδρου του εμπορικού συλλόγο Γλυφάδος κας. Καυκά έγκρίθηκε το σχεδίο της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ «ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ», από την ενδιάμεση διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας Αττικής.

Με την ανάληψη του προγράμματος μέσω του συλλόγου "πέφτουν" στην τοπική αγορά 390.000 ευρώ, ποσό πολύ σημαντικό για την ανακούφιση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.


Κύριος στόχος του σχεδίου είναι η δημιουργία κοινωνικών επιχειρήσεων, η στήριξη της νέας επιχειρηματικότητας και η κατάρτιση και πρακτική άσκηση ανέργων σε επιχειρήσεις της Γλυφάδας.

Συντονιστής της όλης επιτυχημένης ενέργειας και της Αναπτυξιακής Σύμπραξης είναι ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας και η Πρόεδρος αυτού κ. Άννα Καυκά, καθώς επίσης και οι εταίροι: το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών με διαχειριστή για την Α.Σ τον κ. Νίκο Λεβετσοβίτη, ο Δήμος Γλυφάδας με εκπρόσωπο τον κ. Δημήτρη Αγγελάτο, το ΙΝΕΜΥ της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, η Σ.Μ.Ρ. Συμβουλευτική και το Κέντρο Εκπαίδευσης και Επικοινωνίας.

Για την επιτυχία του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, η πρόεδρος κ. Άννυ Καυκά, δήλωσε:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους οικονομικούς συμβούλους και τους συνεργάτες μας, που πίστεψαν στις δυνατότητες ενός φορέα όπως ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας και το περασμένο καλοκαίρι, θυσίασαν τις διακοπές τους για να συντάξουμε μαζί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο 1.200 σελίδων κατά της ανεργίας για την πόλη μας.

Είναι το τέταρτο πρόγραμμα, καταπολέμησης της ανεργίας και στήριξης της απασχόλησης, που θα υλοποιήσει ο Εμπορικός Σύλλογος το 2013. Δεσμεύομαι προσωπικά ότι η εκτέλεση του σχεδίου θα γίνει με πλήρη ευθύνη και αποτελεσματικότητα. Ο αγώνας κατά της ανεργίας, της χώρας μας, είναι δύσκολος και για να βγούμε νικητές χρειάζονται πράξεις και όχι θεωρία».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ