Ηλιούπολη:Δωρεάν Μαθήματα Ξένων Γλωσσών & Πολιτισμού



  
Δωρεάν Μαθήματα Ξένων Γλωσσών & Πολιτισμού
στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης

Ο  «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου»,  ύστερα από την πολύ μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τον κύκλο δωρεάν μαθημάτων ξένων γλωσσών & πολιτισμού, στο νέο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης  (κτίριο ΟΤΕ - Νικομάχου 18).

Στόχος των μαθημάτων
είναι να φέρουν τους συμμετέχοντες σε επαφή με την κουλτούρα άλλων χωρών και να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις της γλώσσας τους.

Το πρόγραμμα απευθύνεται  σε δημότες άνω των 18 ετών και υλοποιείται χάρη στην ευαισθησία εκπαιδευτικών της πόλης, με υψηλή παιδεία και πανεπιστημιακή μόρφωση, να προσφέρουν εθελοντικά, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τον τόπο μας, το χρόνο και τις γνώσεις τους στους συμπολίτες μας.

Φέτος, εκτός από τη συνέχιση των παλαιών τμημάτων Ιταλικών, Ισπανικών & Τουρκικών, μέχρι να ολοκληρώσουν τον βασικό κύκλο επιμόρφωσης,  θα ξεκινήσουν δύο νέα τμήματα Τουρκικών, (Πέμπτη 18:00-20:00 & Σάββατο 10:00-12:00) καθώς και δύο νέα τμήματα Ισπανικών (Τρίτη 16:30:18:00 & 18:30-20:00).

Η διδασκαλία των Τουρκικών γίνεται με πρωτοβουλία της κας Φιλιππίδου Ελένης, και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013.

Η διδασκαλία των Ισπανικών γίνεται με πρωτοβουλία της κας Τζαβάρα Χριστίνας, και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014.

Διευκρινίζεται ότι ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου» δεν είναι εκπαιδευτικός οργανισμός ξένων γλωσσών για να εξασφαλίζει διδασκαλία κατά τάξεις  και επίπεδα ή προετοιμασία για εξετάσεις πιστοποίησης.     Η σειρά αυτών των μαθημάτων είναι κυρίως εισαγωγή σε πολιτισμούς και κουλτούρες, ως δημιουργικά εργαστήρια.
Δηλώσεις συμμετοχής:
Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης Βιβλιοθήκης  (κτίριο ΟΤΕ - Νικομάχου 18), από 10:00 έως 14:00.
Όροι συμμετοχής:

·         Απαραίτητη είναι η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και ενός λογαριασμού (ΔΕΗ ή ΟΤΕ) που να αποδεικνύει ότι ο ενδιαφερόμενος είναι κάτοικος Ηλιούπολης.

·         Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας λόγω πολύ περιορισμένου αριθμού θέσεων.

·         Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος των πολιτών για τα μαθήματα, δεν θα γίνουν δεκτοί σε δεύτερη γλώσσα όσοι συνεχίζουν να παρακολουθούν μαθήματα κάποιας ξένης γλώσσας.

·         Επίσης, όσοι δεν εμφανιστούν στα δύο πρώτα μαθήματα ή απουσιάσουν σε 4 μαθήματα συνολικά κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα χάσουν τη θέση τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210 9940699.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ