Την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Γλυφάδας ανακοίνωσε ο Γιώργος Παπανικολάου



Σε μια κατάμεστη από Γλυφαδιώτες αίθουσα στο Μουσικό Θέατρο της πόλης Aντ – Art, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Γιώργος Παπανικολάου ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου την υποψηφιότητά του για το Δήμο Γλυφάδας.
Με κεντρικό μήνυμα το «είμαστε εδώ», ο κ. Παπανικολάου παρουσίασε στους συνδημότες του τους βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθούν οι πολιτικές προτάσεις και οι λύσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Γλυφάδα.  Με έμφαση στις υποδομές, στην εκμετάλλευση του παραλιακού μετώπου της πόλης και του ορεινού όγκου του Υμηττού προκειμένου να προσελκυθούν επενδύσεις και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, στην κοινωνική ευαισθησία, στην καινοτομία και στην διαφάνεια των δημοτικών αποφάσεων αλλά και στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των δημοτών στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας ξεδίπλωσε τις ιδέες και τις προτάσεις του για την διαμόρφωση της Γλυφάδας την περίοδο 2014-2020.
Ιδιαίτερα στάθηκε στη σημασία αξιοποίησης των ευρωπαϊκών κονδυλίων.  «Δυστυχώς η πόλη μας
σήμερα είναι πίσω σε υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων σε σχέση με πολλούς άλλους Δήμους στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα» υπογράμμισε ο κ. Παπανικολάου κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για χαμένες ευκαιρίες και λάθη που δεν πρέπει να επαναληφθούν στο μέλλον δεδομένου ότι τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την περιφερειακή ανάπτυξη διπλασιάζονται την επόμενη προγραμματική περίοδο (2014-2020). «Εμείς θα είμαστε έτοιμοι και προπαντός με σχέδιο για να αξιοποιήσουμε και το τελευταίο ευρώ» δήλωσε σχετικά ο υποψήφιος Δήμαρχος.
Τον κ. Παπανικολάου προλόγισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και η επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών της Ν.Δ. στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κα. Μαριέττα Γιαννάκου ενώ θερμά λόγια και ευχές απηύθυναν μέσω βίντεο συνάδελφοι του Έλληνα ευρωβουλευτή από πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, οι βουλευτές κα. Φωτεινή Πιπιλή και κα. Άννα Καραμανλή, οι ευρωβουλευτές κα. Ρόδη Κράτσα, κ. Κώστας Πουπάκης και κ. Νίκος Σαλαβράκος και ο Πρόεδρος της  ΟΝΝΕΔ  κ. Σάκης Ιωαννίδης. Παρόντες επίσης ήταν οι πρώην Υπουργοί κκ. Γιάννης Βαρβιτσίωτης και Γιάννης Παπαθανασίου, ο πρώην Γραμματέας της Ν.Δ. κ. Λευτέρης Ζαγορίτης, ο πρώην βουλευτής κ. Ευάγγελος Αντώναρος καθώς και ο Πρόεδρος της Β1 ΝΟΔΕ κ. Δημήτρης Χατζηελένης και ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ