Στέλιος Διβαρης:"Φτάνει ποια"



 Ο Πρόεδρος της "Δημιουργικής Διαδρομής"Στελιος Διβαρης με το μοτο¨Φτάνει πια"
αναφέρεται και αντιδρα  στις Υποψηφιότητες Δημάρχων στη Γλυφάδα Το Δελτίο τύπου που απέστειλε είναι το εξής


"Χαιρετίζουμε την υποψηφιότητα του Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κυρίου Παπανικολάου Γεωργίου και του ευχόμαστε καλή τύχη.
Πέραν του πολιτικού πολιτισμού δεν μπορούμε να πούμε ότι η πρώτη του απόπειρα μας βρίσκει σύμφωνους.
Η πολιτική μας τοποθέτηση , το ύφος της πολιτικής μας εκστρατείας και η λογική της , μαζί με τις αρχές της παράταξης, μας ανήκουν στην θεωρία της πολιτικής, από κάτω προς τα πάνω. Ο κύριος Παπανικολάου εκπροσωπεί το εκ δια μέτρου αντίθετο, το επιβαλλόμενο, το από πάνω προς τα κάτω.
Θεωρούμε ότι όλοι μας έχουμε κουραστεί να μας συμπεριφέρονται σαν να είμαστε άποικοι. Οι τοπικές κοινωνίες έχουν δομές, πρόσωπα, κοινωνική ζωή και πολιτική σκέψη.
Δεν είμαστε ιθαγενείς, δεν εντυπωσιαζόμαστε με «καθρεφτάκια»  και «χάντρες ».
 Τα κόμματα όμως,  δυσκολεύονται να το χωνέψουν .
Κάθε λόγος για κοινά παρελθόντα, κοινούς χώρους,  πιθανές συνεργασίες, μας ακούγονται αστεία. Η Δημιουργική Διαδρομή, προκύπτει από την ανάγκη των στελεχών της, να εκφράσουν την αγωνία τους για την πόλη και όχι την αγωνία τους για τους πολιτικούς τους χώρους και το μέλλον τους.
Καμία συνάφεια δε, με ανθρώπους που εκφράζουν την αγωνία τους για την πολιτική τους σταδιοδρομία.
Νέοι άνθρωποι, είναι αυτοί που σκέφτονται με νεανικό τρόπο, ρηξικέλευθο και επαναστατικό. Η ηλικία δεν είναι προϋπόθεση της νεωτερικής σκέψης. Τα στελέχη της Δημιουργικής Διαδρομής  αποτελούν το «νέο», όχι το νεαρό που εγκλωβίζεται και  έχει ανάγκη τον συντηρητισμό, τη δοκιμασμένη αποτυχία γιατί ακόμα δεν έχει διαμορφώσει άποψη  και δεν έχει θάρρος να εκφράσει την γνώμη του.
Η Γλυφάδα έχει ανάγκη από μια πολυσυλλεκτική φωνή νοικοκυραίων επαγγελματιών που θα τακτοποιήσουν τα χρόνια προβλήματα της πόλης. Μια θαρραλέα φωνή  που μπορεί να αντισταθεί σε συμφέροντα.
Τα παιδιά του κομματικού σωλήνα και οι ανεπάγγελτοι συνδικαλιστές, έχουν στοιχήσει στην πόλη χρήματα και την αξιοπρέπεια της.
 Φτάνει πια.
Χαιρετίζουμε την ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου Αθανασίου Σκαλτσά, έμπειρου στελέχους της  τοπικής αυτοδιοίκησης.
 Η αλαζονεία του Δημάρχου και η κακοδιοίκηση του, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τον συνδυασμό του στον αλληλοσπαραγμό και στην άτακτη έξοδο .
Οι κακές τους αποφάσεις που διερευνούνται από την Δικαιοσύνη, και που στοίχησαν εκατομμύρια ευρώ στον Δήμο, η χωρίς όραμα θητεία του και η απαξιωτική συμπεριφορά του σε Δημότες,  αντιπολιτευόμενους, αλλά και συνεργάτες του, θα αποτελέσουν το Βατερλό του ,το Μάιο του 2014.
Εμείς είμαστε η δύναμη ευθύνης.
Είναι επιβεβλημένο να πάρουμε την σκυτάλη.
Φτάνει πια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ