Με μεγάλη επιτυχία το φιλανθρωπικό μπαζάρ της ΈΝΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ‘ΕΜΕΙΣ







            Με μεγάλη επιτυχία, μέσα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ πραγματοποιήθηκε στις 21 και 22 Δεκεμβρίου 2013.

Μέσα σε κλίμα χαράς, ενθουσιασμού και προσφοράς στον συνάνθρωπο οι γυναίκες δημιουργοί και μέλη της Ένωσης έφτιαξαν πρωτότυπες κατασκευές και χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και υποδέχτηκαν τους επισκέπτες με καλοσύνη και αγάπη .

Σε μια όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη χριστουγεννιάτικες μελωδίες ,οι επισκέπτες κάθε ηλικίας είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους και παράλληλα να παρακολουθήσουν και να διασκεδάσουν με  ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα των τμημάτων χορού της Ένωσης  και με πλούσιο μπουφέ .
 
Εντύπωση έκανε το βιωματικό εργαστήρι για την αυτοεκτίμηση , προσφορά της ψυχολόγου-ψυχοθεραπεύτριας κ. Ρομποτή Πηνελόπης και το σύστημα Υδρογονοκίνησης WFS (water fuel systems) αξίας 650 ευρώ προσφορά του STUDIO CLIMA , το οποίο διατέθηκε σε λαχειοφόρο .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους :
o Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών
Κ.Γιώργος Σηφάκης ,η αντιδήμαρχος Διοικητικού κ. Μαρία Βουγιουκλή , ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ‘Μαζί για τη Γλυφάδα’ κ. Γιώργος Αγγελόπουλος , ο οποίος προσέφερε οικονομική ενίσχυση στο ταμείο για τις άπορες οικογένειες και η κ. Δάφνη Χαρίση-Μπίλια , δημοτική σύμβουλος των Ανοιχτών Οριζόντων, ο οικονομικός σύμβουλος του δήμου κ. Βασίλης Παλιούρας , ο υπεύθυνος του ΔΑΚ Γλυφάδας κ. Γιάννης Ελαιόπουλος ,  πρόεδρος του Συνδέσμου φίλων χορού και παράδοσης κ. Αναστασία Βατιμπέλα και από τον τοπικό τύπο η κ. Μαίρη Τσικνάκη του Τόλμη στα Νότια.

Επί πλέον η Ένωση Γυναικών Γλυφάδας ‘Εμείς’ δεν ξέχασε τους χορηγούς της και τους τίμησε με αναρτημένο πανό δίπλα στο δικό της :
           
 






                                                                        
         

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ