Άλλη μια γλυκιά.. βραδιά στον Παρθενώνα Α.Γλυφάδας. Διαγωνισμός γλυκών με θέματα..μιλφει (μμμμ) κέικ, μηλόπιτα. διαγωνίστηκαν ..και άντε να βρεις άκρη..Τελικά με την απόφαση των κρητών..το πρώτο βραβείο πήρε το Μιλφει..Τ
α γλυκά προσφέρθηκαν στους συγκεντρωμένους που τα τίμησαν και με το παραπάνω.Μη εξαιρουμένης της ΤΟΛΜΗΣ... Τσικουδιά μουσική και χορός σε μια καθόλα πετυχημένη εκδήλωση
Ακολουθεί φωτορεπορταζ
Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 στο Πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Γλυφάδας, πραγματοποιήθηκε 1η Συνάντηση Κατηχητών για το νέο έτος 2013. . Παραδοσιακά, στη πρώτη Συνάντηση των Κατηχητών και Κατηχητριών κάθε νέου χρόνου, κόβεται και η Βασιλόπιτα του Γραφείου Νεότητος γενικότερα, όπως έγινε και φέτος, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. κ. Παύλου Στην αρχή δόθηκε ο 2 ος Τόμος του εποπτικού Κατηχητικού υλικού της Ιεράς Μητροπόλεως για όλες τις Ενορίες και δόθηκαν μερικές επεξηγήσεις και συμβουλές από τον π. Κωνσταντίνο Στρατηγόπουλο μέλος της Επιτροπής Νεότητος. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος και ευλόγησε τη Βασιλόπιτα, κόβοντας τα κομμάτια, χωρίς όμως να μοιραστούν στους Κατηχητές. Αμέσως μετά, ο Μητροπολίτης μας, μας μίλησε για την αξία του Χρόνου και πως πρέπει οι Κατηχητές να τον αξιοποιήσουν προς όφελος της ίδιας τους της ζωής, αλλά και προς ωφέλεια των κατηχητοπαίδων. Μετά
Σε καιρούς δύσκολους και σε αβέβαιο αύριο πολλοί είναι οι άνθρωποι που λαμβάνουν τα μέτρα τους.. Όμως τι τρόφιμο δεν χαλάει τι να αγοράσουν; Το παρακάτω άρθρο σας παρέχει χρήσιμες πληροφορίες Τα τρόφιμα που διατηρούν όλες τις θρεπτικές τους αξίες, την ποιότητά τους και την υγιή όψη τους Όσες δεκαετίες και αν περάσουν. Το μέλι διαρκεί επ’ αόριστον. Μπορεί να αλλάζει χρώμα και υφή (ή ακόμη και να κρυσταλλώνει) αλλά παραμένει ασφαλές για κατανάλωση και με πλούσια θρεπτικά συστατικά Η ζάχαρη δεν χαλάει ποτέ γιατί δεν ευνοεί την ανάπτυξη βακτηριδίων γι΄αυτό άλλωστε οι μαρμελάδες και τα γλυκά που περιέχουν μεγάλες ποσότητες ζάχαρης διατηρούνται για πάρα πολύ καιρό, εφόσον φυλάσσονται σε αεροστεγώς κλεισμένα βαζάκια). Βεβαιωθείτε μονάχα ότι έχετε αποθηκεύσει τη ζάχαρη σε αεροστεγές δοχείο – Το επιτραπέζιο αλάτι, το θαλασσινό αλάτι είναι πραγματικά… υπεραιωνόβιο Θα διατηρηθεί για πάντα φρέσκα και θα νοστιμίζουν το φαγητό σας ακόμη κι αν τα αγοράσατε πριν π
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου