Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεντροφύτευση του Υμηττού




Με το σύνθημα Ελάτε… να πρασινίσουμε το Υμηττό για 3η χρονιά και με μεγάλη συμμετοχή πολιτών αλλά και εθελοντικών οργανώσεων πραγματοποιήθηκε η πρώτη από τις δύο δράσεις δεντροφύτευσης, 1.500 νέων δέντρων στην περιοχή του Υμηττού στο τέρμα της οδού Ζαΐμη. Τη δράση διοργάνωσαν ο Δήμος Γλυφάδας και ο Σύνδεσμος Προστασίας Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ).


Ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στην υλοποίηση της δράσης, τους εργαζόμενους του Δήμου, το Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), τους φορείς της πόλης καθώς και τους κατοίκους της περιοχής.
 
 «Ο δήμος θα είναι παρών σε όλες τις δράσεις αυτές και συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα ενίσχυσης του
πρασίνου τόσο στο βουνό όσο και στην πόλη. Ο χώρος πρασίνου που θα δημιουργηθεί είναι για όλους τους Γλυφαδιώτες, για την επόμενη γενιά, είναι ο κήπος μας», δήλωσε κατά τη διάρκεια της δράσης. 


Στη δεντροφύτευση συμμετείχαν μεταξύ άλλων: Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Γλυφάδας, Εθελοντές ΣΠΑΥ, Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασία - Πυρόσβεση Γλυφάδας, Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αττικής «Ώρα για Δράση», Ο Σύλλογος Παιδικών Σταθμών Γλυφάδας, Η ΕΝΕΟΝ ΑΜΕΑ Γλυφάδας,  Η Οργάνωση της ΠΑΣΠ του Πολυτεχνείου καθώς σχολεία και φορείς της πόλης. 

Η δεύτερη φάση της δεντροφύτευσης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 10.00 στην οδό Πριγκιποννήσων – Τέρμα οδού Κ. Αθανάτου.









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ