ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ" ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΑΛΙΜΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

            Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, παρουσιάζοντας ένα μικρό δείγμα της δουλειάς που γίνεται μεθοδικά στο σύλλογο με χοροδιδάσκαλο το Γιάννη Ευφραιμίδη.
            Η δεκαπεντάλεπτη παρουσίαση χορών από διάφορες περιοχές του Πόντου, ολοκληρώθηκε με τον "χορό των μαχαιριών", από τους πρωτοχορευτές του συλλόγου μας Γιώργο Τσερακίδη και Γιάννη Σκορποθέο, ο οποίος κυριολεκτικά καθήλωσε τους θεατές.

            Το παρατεταμένο χειροκρότημα και τα συγχαρητήρια από όλους τους παρευρισκομένους, αποτέλεσαν για τα παιδιά μας την καλύτερη ανταμοιβή στην προσπάθεια που καταβάλουν να διατηρήσουν ζωντανή την ποντιακή παράδοση.
            Τα παιδιά μας συνόδευσαν στη λύρα, ο λυράρης του συλλόγου Γιάννης Ταϊλαχίδης και στο νταούλι ο Κώστας Ευθυμιάδης.
            Ο σύλλογος Ποντίων Γλυφάδας "Η ΡΩΜΑΝΙΑ", συντάσσεται απόλυτα και στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις, την πρόταση των ομόρων Δήμων για την αξιοποίηση του χώρου του πρώην αεροδρομίου σύμφωνα με τη μελέτη που έχει εκπονηθεί από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
            Ο χώρος του πρώην αεροδρομίου ανήκει τους πολίτες και πρέπει να αξιοποιηθεί υπέρ αυτών και μόνο.
Για το διοικητικό συμβούλ
         ιο


Ο Πρόεδρος                                                                                                                Ο Γραμματέας


Κυριάκος Τιλγκερίδης                                                                                        

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τρόφιμα που δεν χαλανε

ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΤΩΝ ΕΝΤΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ