ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ «FOOD & BEVERAGE MANAGEMENT» ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ
«Ο κλάδος τροφίμων και ποτών αποτελεί έναν από τους δυναμικότερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής μεταποίησης»
Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης «ΕΝΑ» ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας (ΚΔΒΜ1), φορέας τουΕκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, με περισσότερα από 37 χρόνια πείρας στην επαγγελματική εκπαίδευση, ανακοινώνει το πρόγραμμα εξειδίκευσης Food & Beverage Management (Διοίκηση Μονάδων Επισιτισμού).
Το Food & Beverage Management είναι η επιστήμη η οποία δημιουργεί ικανά στελέχη, τα οποία διοικούν τους υπαλλήλους και οργανώνουν και τις λειτουργίες ενός εστιατόριου ή μιας μονάδας επισιτισμού.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
· Εργαζόμενους και στελέχη της Επισιτιστικής & Τουριστικής Βιομηχανίας (αλυσίδες εστιατορίων καιcafe, ξενοδοχειακές μονάδες, μονάδες τροφοδοσίας- catering)
· Απόφοιτους και τελειόφοιτους Δημόσιων Σχολών Τουριστικών Επαγγελμάτων
· Πτυχιούχους ΑΕΙ / ΤΕΙ / Κολεγίων, οι οποίοι εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν στον κλάδο του Επισιτισμού και του Τουρισμού
· Απόφοιτους δημόσιων και ιδιωτικών ΙΕΚ των ειδικοτήτων: Διοίκησης & Οικονομίας, Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής, Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας
· Ελεύθερους επαγγελματίες/ επιχειρηματίες
Διδασκόμενες Ενότητες:
· Food and Beverage Management
· Θεωρία παραγωγής και υπηρεσιών μονάδων Επισιτισμού
· Εδεσματολογία – Σύνθεση Μενού
· Έλεγχος κόστους επισιτιστικών μονάδων και υπηρεσιών
· Wine and Bar
· Διοίκηση Ολικής Ποιότητας
· Ασφάλεια τροφίμων και ποτών – πρότυπο HACCP
Σου αρέσει να …. ηγείσαι σε μια κουζίνα , έχεις ικανότητες manager ;
Ξεκίνα σπουδές Food & Beverage Management στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας και μετέτρεψε τις οργανωτικές σου ικανότητες σε ένα προσοδοφόρο επάγγελμα.
Ξεκίνα σπουδές Food & Beverage Management στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας και μετέτρεψε τις οργανωτικές σου ικανότητες σε ένα προσοδοφόρο επάγγελμα.
Με την Υποστήριξη του UCOOK.GR και των Palmie Bistro
Για περισσότερες πληροφορίες – εγγραφές :
ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - Λ. Βουλιαγμένης 57 - Τηλ. 2109640117www.keasxini.edu.gr
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου