Ένωση Γυναικών Γλυφάδας ‘Εμείς’ Συναντηση μελών

   Την Τετάρτη 2 Ιουλίου του 2014 η Ένωση Γυναικών  Γλυφάδας ‘Εμείς’ υποδέχτηκε τα μέλη της σε μία τελευταία προσωπική συνάντηση για καφέ στα Γραφεία της Ένωσης. Σκοπός της συνάντησης ήταν να έρθουν σε επαφή με το σωματείο τα μέλη  που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στην χοροεσπερίδα και να παραλάβουν την κάρτα μέλους με τον αρ. μητρώου τους .
        Η Πρόεδρος καλοσώρισε τα μέλη και ευχαρίστησε το διοικητικό της συμβούλιο για την παρουσία του , τον κ. Δημήτρη Βίγλα για την επίβλεψη και την βοήθειά του, τον κ. Αποστόλη Κουτσολάμπρο σύζυγο μέλους του σωματείου, τον κ. Κώστα Δήμου μέλος του ΔΣ του Αθλητικού συλλόγου Ευρυάλης , τους εθελοντές καθηγητές κ. Θανάση Κατσαφάδο και κ. Ελένη Κράλλη, τον αδελφό της Διονύση Μαυρακάκη αλλά ιδιαίτερα τα μέλη του διοικητικού της συμβουλίου κ. Βασιλική Χουντάση και κ. Χρύσα Λουπασάκη που βοήθησαν την Πρόεδρο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση μεταφέροντας καρέκλες , τραπέζια και ό,τι άλλο χρειαζόταν για την υποδοχή των επισκεπτών .(φωτο)








                                                                 

         
     Στη συνέχεια η κ. Λένα Μαυρακάκη παρουσίασε τα μέλη με τα οποία συνεργάζεται το σωματείο δίνοντας τους την ευκαιρία να παρουσιάσουν μερικές από τις δεξιότητές τους και να διαπιστώσουν οι επισκέπτες τα οφέλη που μπορούν να έχουν. Οι κυρίες ήταν : η ρεφλεξολόγος κ.Φωτεινή Παπαγιάννη , η αισθητικός,βοτανολόγος,θεραπεύτρια με Σιάτσου κ.Γεωργία Γεωργακοπούλου,
Η κ. ΜαρίαΕλευθερίου αντιπρόσωπος της Αλόη , η κ. Παρασκευή Παρομοιάδου αντιπρόσωπος της εταιρείας NATRI FACE που προσέφερε περιποίηση προσώπου και πολλά δώρα στα παρεβρισκόμενα μέλη , η κ. Ιωάννα Κόκκαλη ασφαλίστρια με καταπληκτικά πακέτα προσφορών μέσω των οποίων τα μέλη ωφελούνται με σοβαρές εκπτωτικές τιμές σε γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα της Γλυφάδας, έκθεση από τις  δημιουργούς  κ. Ευαγγελία Γιαννοπούλου με τα υπέροχα χειροποίητα σανδάλια της , την κ. Ειρήνη Κονταράτου με τα κεραμικά της, την κ.Μιράντα Ευστρατιάδου με τα χειροποίητα κοσμήματά της , την κ. ΝέλληΠαλιβού-Μιζικίρη με την δική της εφεύρεση εναντίον των κουνουπιών η οποία και εξήγησε στα μέλη  την πιστοποίηση των κατασκευών της .
     Η Πρόεδρος εξήγησε στα μέλη ότι η κάρτα μέλους με τον αρ. μητρώου που θα παραλάβουν θα τους παρέχει την δυνατότητα να έχουν εκπτωτικές τιμές  σε καταστήματα ,επιχειρήσεις , γιατρούς και μικροβιολόγους στη Γλυφάδα και στη συνέχεια κάλεσε όλες να παρακολουθήσουν την επίδειξη της ρεφλεξολόγου , την τεχνική της θεραπείας του κυκλοφορικού συστήματος  Σιάτσου , την περιποίηση προσώπου από την αισθητικό  της εταιρείας natri face  και να απολαύσουν τα ωραία  εδέσματα  που είχε ετοιμάσει η  Ένωση και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλες.

  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν :
O τέως αντιδήμαρχος Πόλης κ. Δημήτρης Βίγλας , ο πρόεδρος του ‘’ Παρθενώνα’’ κ.Βασίλης Διαμαντής που πολλά από τα μέλη του είναι ιδρυτικά μέλη της Ένωσης , η χοροδιδασκάλισσα του σωματείου κ. Σούλα Γκόρου, η κ. Γιώτα Παρδαλάκη βασικό μέλος της χορευτικήςομάδας ,τα μέλη της ελεγκτικής επιτροπής κ. Μπούρα Μαρία και κ. Αλεξάνδρα Αλεξίου, η τοπική δημοσιογράφος κ.Μαρία Τσικνάκη από το Τόλμη στα Νότια και τον Σφυγμό  ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Γυναικών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ