Αργυρουπολη :Βρεθηκε Τεράστιο ιγκουάνα, μήκους 1,5 μέτρων

Ενσωματωμένη εικόνα 1


Πρόκειται για ένα τεράστιο ιγκουάνα, μήκους περίπου  1,5 μέτρων, που «επισκέφθηκε» ξαφνικά τους ένοικους….. διαμερίσματος ορόφου μιας πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη της Αργυρούπολης.
Οι ένοικοι του διαμερίσματος έκπληκτοι και έντρομοι από την ξαφνική εμφάνιση στο διαμέρισμά τους του μεγάλου αυτού ερπετού, ειδοποίησαν αμέσως την Πολιτική Προστασία.
Το γεγονός πληροφορήθηκε ο Δήμος και η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσαν όλοι επί τόπου, με την  Πυροσβεστική να αναλαμβάνει την επιχείρηση σύλληψης του… «Βρασίδα» της Αργυρούπολης, ο οποίος,
σημειωτέον, είναι αγνώστου προέλευσης, "διαμονής" και ιδιοκτησίας.
Τον «Βρασίδα», μη υπάρχοντος άλλου αρμόδιου, ανέλαβε να φυλάξει προσωρινά ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Βασίλης Κρητικός, μέχρι ότου να αποφασισθεί από τους αρμόδιους το «δέον γενέσθαι» για τον απρόβλεπτο αυτόν επισκέπτη.  
Oπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος,κ. Βασίλης Κρητικός, σε προσωπική ανάρτησή του στοδιαδίκτυο: "Η επιχείρηση "ιγκουάνα" ολοκληρώθηκε! Ευχαριστούμε τους πυροσβέστες του σταθμού Ελληνικού για την άμεση επέμβαση τους για να πιάσουν το ιγκουάνα της φωτογραφίας, καθώς και την Πολιτικη Προστασία για την ενημέρωση. Ταλαιπωρημένο το ζώο, μήκους 1,5 μέτρου, κυκλοφορούσε ελεύθερο στην άνω Αργυρούπολη. Ο απροσκλητος επισκέπτης φιλοξενείται στον Δήμο μας. Κάθε πληροφορία θα μας βοηθήσει να βρούμε τους ιδιοκτήτες του".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ