Εγκαίνια Του 1ου Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελληνικού- Αργυρουπολης




Στα σημερινά εγκαίνια (17/10) του 1ου Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου αναφέρθηκε με επιτόπιο ρεπορτάζ του ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA προβάλλοντας τον χώρο του και το καλάθι των ειδών πρώτης ανάγκης που αυτό θα διαθέτει.
Ενσωματωμένη εικόνα 1«Σύμφωνα με τις αιτήσεις που είχαμε στην Κοινωνική Υπηρεσία μας, θα εξυπηρετούμε σε πρώτη φάση 200-250 οικογένειες του δήμου μας, καλύπτοντας όλες τις βασικές ανάγκες τους σε τακτική βάση, με σεβασμό και αξιοπρεπή τρόπο» ανέφερε ON CAMERA o Δήμαρχος, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος.

«Και αυτό χωρίς να επιβαρύνουμε ούτε με ένα ευρώ το ταμείο του Δήμου, μιας και φροντίσαμε να κάνουμε αρωγούς στο κοινωνικό έργο μας μεγάλες επιχειρήσεις και
επαγγελματίες της περιοχής του δήμου μας, τους οποίους και ευχαριστούμε», πρόσθεσε, καλώντας παράλληλα τους πολίτες να παραστούν στα σημερινά εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, προσφέροντας ό,τι μπορούν, σε τρόφιμα διαρκείας, καθώς και σε βασικά είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας σπιτιού.

«Δεν θα περιοριστούμε μόνο στις αιτήσεις ένταξης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο που κατατέθηκαν από συμπολίτες μας, αλλά θα διερευνήσουμε περαιτέρω με την Κοινωνική Υπηρεσία μας την ύπαρξη αναγκών και σε άλλους ανέργους τις πόλης μας, αφού στόχος μας είναι να συνδέσουμε αυτή τη νέα κοινωνική δομή του Δήμου μας και με το Γραφείο Στήριξης Ανέργων που θα δημιουργήσουμε προσεχώς» τόνισε ΟΝ CAMERA ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Κώστας Μηνόπουλος.     

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Για την ενίσχυση των τραπεζών αίματος του Δήμου μας τόσο της τράπεζας Αργυρούπολης όσο και του Ελληνικού θα διοργανωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα οι τρίτες  ετήσιες εθελοντικές αιμοδοσίες. 

Ενσωματωμένη εικόνα 2Ενσωματωμένη εικόνα 3Την ΚΥΡΙΑΚΗ 26  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2014   θα γίνει η τελευταία για το 2014 αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος του Ελληνικού. στο Α Κ.Α.Π.Η. Ελληνικού (Χρ.Τραπεζούντος 8) από10:00 ως 13:00 σε συνεργασία με την κινητή μονάδα του Γ. Ν Ασκληπιείου Βούλας. 

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 9   ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ    2014 θα γίνει η τρίτη αιμοδοσία για την Αργυρούπολη στο Μίκης Θεοδωράκης (Κύπρου 68 ) πλατεία Δημαρχείου από 9:00 ως 13:00 σε συνεργασία με το Γ.Ν Ιπποκράτειο Αθηνών.

Παρακαλούμε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου μας  όπως στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους του Δήμου για την δημιουργία μιας τράπεζας ικανής να εξυπηρετεί και να καλύπτει τις ανάγκες εργαζομένων, αιμοδοτών και μη, καθώς και  πολιτών σε δύσκολες για την υγεία τους στιγμές. 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έστω και μια φιάλη μπορεί να είναι υπερπολύτιμη και σωτήρια για τη ζωή ενός ανθρώπου.

Καθώς τα αιτήματα για διάθεση μονάδων έχουν αυξητική τάση θα ήταν σημαντική η στήριξη της εθελοντικής αιμοδοσίας από όλους τους κατοίκους μας  γιατί   οι ανάγκες   σε αίμα αφορούν εμάς τους ίδιους ή τους οικείους μας. Καθώς το απόθεμα των δύο τραπεζών δεν κρίνεται πάντα αρκετό να καλύπτει όλα τα αιτήματα, οι τράπεζες αίματος του Δήμου θα χρειαστούν και την δική σου στήριξη.

Γραφείο Τύπου, 18-10-2014




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ