Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ.ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Έκθεση με Κρητικά παραδοσιακά προϊόντα  θα πραγματοποιηθεί στην Γλυφάδα από τις 5 εως και τις 9 νοεμβριου
Την τέταρτη ανοίγει τής πύλες τις η Έκθεση με κρητικά παραδοσιακά προϊόντα στη Γλυφάδα
Με μουσικοχορευτικές κρητικές βραδιές θα πλαισιωθεί η έκθεση με κρητικά παραδοσιακά προϊόντα, που διοργανώνει η “Κρητική Παράδοση” του Γιάννη  Αθητάκη, σε συνεργασία με τον Δήμο Γλυφάδας, στην Πλατεία Κατράκη, στην Γλυφάδα, από την Τετάρτη 5 μέχρι και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου.Η έκθεση των παραδοσιακών προιόντων θα πλαισιωθεί με μουσικοχορευτικές κρητικές βραδιές , που διοργανώνει η “Κρητική Παράδοση” του Γιάννη  Αθητάκη, σε συνεργασία με τον Δήμο Γλυφάδας
,

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου (19.00) από τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, ενώ το “παρών” θα δώσει και η Ένωση Κρητών Γλυφάδας, με την συμπαράστασή της στους διοργανωτές.
Σε 35 περίπου περίπτερα θα υπάρχουν οι παραδοσιακές γεύσεις της Κρητικής Γης και οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν και τις αγορές τους απ΄ευθείας από τους παραγωγούς, σε τιμές παραγωγού.
Παξιμάδια,τυριά, μέλι, κρασί, τσικουδιά, ελαιόλαδο, ελιές, καπνιστά, όπως λουκάνικα και απάκι, καλλισούνια με μυζήθρα, χόρτα, ανάμεικτα, λυχναράκια και άλλα.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη Τηλ. επικοινωνίας: 6942 615 250
στην Πλατεία Κατράκη, στην Γλυφάδα, από την Τετάρτη 5 μέχρι και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου.Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη Τηλ. επικοινωνίας: 6942 615 250

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ